Nederland, Breda30 oktober 2023, door Fenne Koenraadt

Traditionele lekkernijen bij Tante Betsie in Breda

Nederland, Breda, 30 oktober 2023, door Fenne Koenraadt

Traditionele lekkernijen bij Tante Betsie in Breda

Het gemoedelijke Tante Betsie in Breda huisde een aantal jaren lekker rustig en onopvallend aan de Haagsemarkt in de buurt Princehage. Dagjesmensen en zelfs veel geboren en getogen Bredanaars wisten het niet te vinden, maar Tante Betsie was toen al geliefd onder de buurtbewoners.

Tante Betsie in Breda

Tante Betsie in Breda

Tot spijt van velen moest Tante Betsie het pand verlaten, al werd er rap een nieuwe locatie gevonden in de Hof van Hersbeek. Dit is te bereiken via de St. Janstraat, slechts 100 meter van de Grote Markt in Breda. Dus verhuisde Tante Betsie naar de vroegere pastorie van de St. Antoniuskathedraal, waar lunchroom De Stadskamer eerst zat. Met die lunchroom sloot Tante Betsie een pact. Het werd officieel de ‘Tante Betsie Stadskamer Lunchroom” en Tante Betsie mocht haar creatieve jaren 70-looks meenemen.

Interieur te koop

Interieur te koop

Bij Tante Betsie kun je terecht voor traditional gerechten zoals een Tante Betsie ze zou maken. Hier geniet je van goede koffie, kruidige thee en zelfgemaakte taarten. Perfect voor een ontspannen ochtend of middag en ook zeer geschikt voor de oudjes. Maar Tante Betsie is meer dan alleen een plek voor heerlijke lekkernijen. Het is een plek van wooninspiratie, waar je elk meubelstuk en elke decoratie die je bewondert, ook echt kunt kopen (gevaarlijk hè). Van prachtige lampen tot comfortabele stoelen en schattige ladekastjes, je vindt hier alles. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Tante Betsie ook een selectie aan bloemen, schrijfgerei, geurige zepen en andere unieke vondsten. Perfect voor de vintage lovers onder ons!