Nederland, Den Haag7 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Taqueria Saludable in Den Haag: quesadilla’s zoals je ze alleen in Mexico eet

Nederland, Den Haag, 7 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Taqueria Saludable in Den Haag: quesadilla’s zoals je ze alleen in Mexico eet

We denken altijd maar wat graag terug aan de heerlijke vakantie in Mexico met al dat lekkere eten en streetfood. Voor goed Mexicaans eten kun je in Nederland gelukkig ook wel op aardig wat plekken terecht (voor Amsterdam hebben we een lekker lijstje met goede Mexicaanse restaurants), maar we hebben het nu even niet over Amsterdam, maar over Den Haag. En dan wel Taqueria Saludable. Je vindt ze op twee plekken (Goudenregenstraat en Molenstraat), en dat is handig omdat je dan en vaker aan kunt schuiven én omdat je dan vrijwel overal in Den Haag je taco's, burrito's en quesadilla's kunt laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl.

 

Bestel bij Taqueria Saludable

Taqueria Saludable

Taqueria Saludable

Wat is leuker dan foto’s terugkijken en herinnering ophalen met eten dat je doet denken aan die specifieke vakantie? Bij Taqueria Saludable hebben ze (huisgemaakte!) nacho chips, en quesadillas en taco’s zoals je die alleen in Mexico eet.  Goede vullingen natuurlijk ook: van rund, varken en kip, je kunt het met vis bestellen en als vega opties zijn er de pulled oats en lentil nuggets. Maar een goede taco (of burrito, of quesedilla) maak je pas echt met de salsa’s. Natuurlijk worden die mee bezorgd!

Ieder z’n ding, maar de salsa spicy pineapple is favoriet. Op alles. Bestel vooral een extra bakje, altijd handig om in de koelkast te hebben staan.

De taco’s, burrito’s, quesadillas en side snacks (de huisgemaakte patatas met reaper mayo zijn een must) kun je ook al voor de lunch laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl. Al moeten we eerlijk zeggen dat we dit het ideale voer vinden voor een avondje bankhangen en serie bingen.

 

Bestel bij Taqueria Saludable

 

 

 

 

 

Thuisbezorgd