16 maart 2019, door Maartje

The Avocadoshow Keizersgracht Amsterdam (flagship)

16 maart 2019, door Maartje

The Avocadoshow Keizersgracht Amsterdam (flagship)

Eerst was er al het lichtelijk hysterisch gehypte avocado-lunch-restaurant in de Pijp (waar het, het moet gezegd, steeds goed en vriendelijk was), toen kwam (slim slim slim) de Avocado Boutique (avocado to go aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid), een vestiging in Brussel volgde (en het nieuws dat De Show de wereld over gaat de komende jaren) en nu komt er een heuse The Avocado Show flashiphip store.

The Avocado Show (flagship)

The Avocado Show (flagship)

Het klassieke café Walem moet plaats maken voor wederom een roze-groen-getinte girly avocado joint. En hoewel we moeten zeggen dat we, die paar keer dat we aanschoven, immer correct geholpen werden en we de avocado versnapering ook echt absoluut om over naar huis te schrijven vonden, wringt de al te gehypte schoen toch wel een beetje… Want hebben we eigenlijk nog wel zin in de groene vrucht? Of nee, dat zeg ik verkeerd: hebben we nog wel zin in de hele show, al het gedoe om de should be never out of style gezonde groene vrucht? Wij niet. Klaar mee. We prakken ‘m thuis lekker op onze crackers maar laten de show aan anderen over.

But hey! That’s us. We gaan vast even kijken aan de Keizersgracht, in het pand waar jaren café-brasserie Walem huisde. Het restaurant hier de grootste van het stel tot nu toen én er wordt voor het eerst diner geserveerd. En daar zijn we best benieuwd naar. Vooral naar de to go of thuisgezorgd versie. Vanaf wanneer? Snel. Mei 2019 moeten ze open zijn.