4 januari 2018, door Maartje

The Chefsclub – pop-up Amsterdam 7 t/m 11 jan.

4 januari 2018, door Maartje

The Chefsclub – pop-up Amsterdam 7 t/m 11 jan.

Zelfbenoemd foodie? Of gewoon, lekker makkelijk, liefhebber? Dan mag je eigenlijk dit unieke, tijdelijke - 5 dagen maar! - toprestaurant niet missen: The Chefsclub, een pop-up restaurant tijdens de Horecava (u weet wel, dé horecabeurs van het land in de Amsterdamse RAI) en een samenwerking tussen een aantal van de beste chefs van Nederland.

In een notendop: 8 topkoks die afwisselend of de lunch of het diner bereiden. Op de site The Chefsclub.nl kun je lezen wie wanneer aan de beurt is. Wie van de partij zijn? Niet de minsten: onze favoriet natuurlijk, buurman Dennis Huwde van restaurant Daalder (en en &Samhoud Places**), Erik Tas (ex Parkheuvel**), Wessel Ruimgaert (ex Aan de Poel**), Wouter Kik (De Kromme Watergang**), Rik Jansma (Basiliek*), Maurits van der Vooren (La Tour*), Juliën van Loo (Parkheuvel**) en chef van het jaar 2018, van Les Jeunes Restaurateurs, Jermain de Rozario (ex De Lindehof**). Die laatste verzorgt de openingsavond. Voor de rest kijk je dus even op de site. Waar je meteen kunt reserveren, want dat is een must en per lunch of diner zijn er 100 stoelen te vergeven. Exclusief, ja, maar ook betaalbaar! Goedkoop bijna...

 

Het tijdelijk onderkomen van The Chefsclub is in Restaurant First Floor van de RAI ingang K, op het Europaplein. Alleen op reservering.