1 mei 2023, door Demi Passier

Enter the The Loft, Amsterdam

1 mei 2023, door Demi Passier

Enter the The Loft, Amsterdam

Enter the Loft, oftewel the Loft Interieur Design Shop, bevindt zich aan de Vijzelstraat en laten je handen kriebelen om gelijk alles aan je eigen interieur aan te willen passen. De hoge plafonds, veel aard en natuurtinten en het boutique interieur doen ons hart sneller kloppen. Gelukkig voor ons, helpen de stylisten van the Loft je maar al te graag om dit happy place gevoel ook naar eigen huis te halen en kun je hier terecht voor interieuradvies. Ook zonder afspraak kun je hier terecht om even te spieken, waarna je alle producten ook online kunt bestellen. Buiten de open showroom, is the Loft ook te huren voor (team)workshops zoals foto of videoshoots. Dit deden we zelf, wat voor heel wat veel te knappe kiekjes heeft gezorgd.

 

Shoppen maar

Shoppen maar

Niet iedereen is geboren als interieurarchitect en soms moet je iets toch even in het echt zien, om te denken: kijk zo wil ik het ook. Je weet wel, die Pinterest borden die we al jaren verzamelen voor als je je droomhuis in je stoutste dromen samen mag stellen. En daarom is the Loft de perfecte locatie om heen te gaan voor al deze real-life huis inspiratie waar je helemaal tot rust van komt. Denk aan heerlijke banken en stoelen, maar ook voor belichting, tafels en alles om jouw tafel aan te kleden ben je hier aan het juiste adres. En niet alleen voor binnen maar ook voor buiten kun je hier scoren uit de eigen samengestelde collectie. Laat je dus vooral adviseren en boek een private shop sessie of (online) styling advies in. Een personal shopper hebben we altijd al willen hebben toch?

 

Workshops

Workshops

Zelf gebruikte we de ruimte the Loft voor een fotoshoot. Want eerlijk is eerlijk, aan het decors zal het niet liggen. De hoge ramen laten veel licht door, dat zelf op een regenachtige dag voor mooie kiekjes zorgt. Maar niet alleen voor fotoshoot kun je de ruimte afhuren, ook voor teamuitjes is het perfect. De bank is in ieder geval groot genoeg om met een grote groep op te ploffen. Ze werken samen met the Playing Circle, die je de hele dag van lekkere happen en dranken verzorgt. Is ook weer een zorg minder!

Projecten

Projecten

Dan last but not least, ontleent the Loft zich voor het ontwikkelen en begeleiden van (grote) projecten. Zo is jouw huis, kantoor of elk ander pand zo omgetoverd in een Loft. Geen ruimte is te gek, dus laat je daar vooral niet door limiteren.

Hadden we overigens al gezegd dat ze zelf de wereld afzoeken naar een mooie unieke designer waar ze samen een eigen collectie mee samenstellen in the Loft stijl? Dus die bank of stoel zul je niet snel ook bij je buurman in huis zien. Dat vinden we ook wel eens leuk!

Enter the Loft