Nederland, Den Haag15 augustus 2021, door Imara Milatz

Not your ordinary hotel: The Monument Den haag

Nederland, Den Haag, 15 augustus 2021, door Imara Milatz

Not your ordinary hotel: The Monument Den haag

Stedentrippen: it's the very best thing. Vooral als je naar een stad gaat waar je stadse zaken kunt combineren met een beetje strand. We're talking... Den Haag! Deze gezellige stad, achter de duinen, is er natuurlijk eentje om lekker van beide werelden te kunnen proeven. Het liefst spreid je beiden dan wel uit over een dag of twee (maybe drie, meer dan genoeg te doen in Den Haag). En dan wil je natuurlijk overal dichtbij zitten op een goede locatie, maar waar alles wel écht mooi is. Het liefst kleinschalig. Precies: een boutique hotel en dan eentje midden in de stad. We stellen u voor aan precies dat (plus a whole lot more): Boutique Hotel The Monument.

The Monument

The Monument

Deze Haagse nieuwe grenst aan een hippig hostel waar tevens ook het ontvangst van The Monument plaatsvindt. Dit hostel is namelijk van dezelfde eigenaren, welke wel eens iets anders lustten dan wat hen al bekend was. Iets meer luxe en iets minder stapelbed-gevoel, dat was het idee. En dat contrast maakt het een heerlijk plekje om na een dagje stadstruinen je bed op te zoeken.

Het kleinschalige boutique hotel kent in totaal tien losstaande vertrekken, waarvan de meeste voor twee personen toegankelijk zijn. Daarnaast vind je er ook volledige familiekamers. Wat je verder van The Monument moet verwachten, is een hele hoop gastvrijheid van de eigenaren, een knappe inrichting (inclusief artsy en kekke hoekjes (let vooral even op de stopcontacten… Copy & paste home alstublieft)) en verder de ruimte om te gaan en staan waar je maar wilt. Wéér over die locatie, maar hij is zo goed!

The Monument