Nederland30 juni 2022, door Nina van Hilst

Tiny houses aan de Veluwe: tiny studios Jot + Fest

Nederland, 30 juni 2022, door Nina van Hilst

Tiny houses aan de Veluwe: tiny studios Jot + Fest

In het kleine dorpje Olburgen, aan de rand van de Veluwe, zijn nét twee nieuwe tiny houses geopend; Jot + Fest. Tiny studio Jot en tiny studio Fest zijn stijlvolle tiny houses met een Scandinavische feel. Rust, zachte kleuren en veel hout. Gemaakt door een jong gezin; zij is stylist, hij timmerman. En samen vormen ze het dreamteam wat twee mooie vakantiehuisjes in het Oosten van het land hebben weten te creëren. Gemaakt volgens traditionele houtbouw en nog duurzaam ook. Nog geen vakantieplannen deze zomer? Bij tiny houses Jot + Fest kun je heerlijk op avontuur.

 

 

Nog niet uit ge-tinied? In heel Nederland vind je leuke tiny houses.

Tiny studio Jot + Fest

Tiny studio Jot + Fest

Jot + Fest zijn twee tiny houses gemaakt door het koppel Nadine en Rik. Ze droomden van een eigen tiny house en het werd een tweeling. Twee-eiig, want ze zijn net iets anders, maar gemaakt met dezelfde liefde voor vakmanschap, duurzaamheid en interieur. Het resultaat zijn twee vakantiehuisjes met veel wit, hout, lekkere kleurtjes en een mix van vintage en nieuwe interieuritems. Jot heeft de prachtige trap in houtkleur en een zacht gele keuken. Fest wisselt zachte pastels af met wat donkerdere tinten. Beide liggen naast elkaar aan de rand van een kleinschalig vakantiepark. Een supermarktje, een buitenzwembad en een natuurmeer met strandje liggen op loopafstand.

Verder ben je omringd door weilanden en rust. Jot + Fest liggen op de grens van de Veluwe, Achterhoek en IJsselvallei. Wandelen doe je op de Veluwe en in de kleine dorpjes Doesburg, Bronckhorst en Zutphen staan de terrasjes voor je klaar. Al zijn Jot + Fest behalve voor een vakantieavontuur ook bedacht om even helemaal niks te moeten. Om tot rust te komen in een knappe omgeving, een dip in de hot-tub te nemen en weer opgeladen naar huis te gaan.

Tiny studio Jot + Fest