10 juni 2018, door Maartje

Trouwboekje

10 juni 2018, door Maartje

Trouwboekje

Ho. Wacht. Stop. Dit is dus het allerbeste, leukste, lolligste, precies goed binnen de perken van het cadeau-budget en ook nog meest praktische cadeau dat je aan het aanstaande bruidspaar geven kunt. Hoewel... Het is ook leuk om zelf te lezen: Trouwboekje van de grappigste columniste van Nederland (vind ik), Aaf Brandt Corstius. De ondertitel says it all: hoe je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven maakt. ter verduidelijking: een dag waar je dus níet de rest van leven voor krom hoeft te liggen. Ha!

Trouwboekje

Trouwboekje

Een handvol slimme tips die zowel geld besparen als die je dag tot een droomdag maken. En vooral een heel aantal meer dan geestige beschrijvingen uit eigen ervaring, alles beschreven in de voor Corstius zo kenmerkende schrijfstijl.

Uitgeverij Meulenhof: “Het leek zo makkelijk: een bruidsjurk, een locatie, die tweehonderd houten witte klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Maar hoewel ze net niet in een echte bridezilla veranderde in de aanloop naar haar bruiloft, bleek Aaf Brandt Corstius toch niet immuun voor de stress, de tranen, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen tijdens het voorbereiden. Gelukkig kwam het op de dag zelf meer dan goed, en vond Aaf haar bruiloft zo leuk dat ze het best nog een keer zou willen doen. Dan volgt ze alle tips in dit boekje.”

En dat voor maar 12,50. Je wil het. En je soon to be getrouwde vrienden ook.

Bovenste beeld via Pinterest