Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 21-05-2019
  • Barts Bruiloft, Barts Bruiloft

Trouwen op het Muiderslot

Trouwen op het Muiderslot

Yes, we geven het toe. Kastelen passeren vaak de revue de laatste tijd bij ons. Sorry, not sorry. Heb je weleens, obsessed zijn met dingen. Nou, wij met kastelen dus. Waar je kan trouwen. Trouwkastelen. Net hoe je het noemen wilt.

 

Woon je dichtbij Amsterdam en wil je in een kasteel trouwen? Dan kan zomaar Kasteel Muiderslot je antwoord zijn. Dit kasteel ligt in Muiden. Trek je ridderpak maar vast aan! Ze hebben hier hun uiterste best gedaan om alles in originele staat te houden.

Kasteel Muiderslot

Er staan bedden uit de Middeleeuwen, schilderijen, kasten en jawel, die ridderpakken. Ook de hippe outfits van jonkvrouwen zijn te bewonderen. Goed, we dwalen af. Is niet erg. Trouwen kan hier bijvoorbeeld op de prachtige binnenplaats. Is heerlijk koel in de zomer. Je kan lopend vanaf de ophaalbrug de binnenplaats opkomen. Zoals ze dat vroeger ook deden als ze een rondje de tuin of markt achter de rug hadden (beginnen we weer over die jonkvrouwen).

"Dwaal naar links of recht om vergeten groenten of prachtige bloemen te bewonderen"

Over de tuin gesproken, ook hier kan je perfect trouwen. Deze tuin wordt door enthousiaste vrijwilligers met heel veel liefde onderhouden. En dat is te zien. Én de tuin is speciaal. Want er groeien bijzondere planten. Nee geen tropische jongens, maar planten die ze vroeger hadden in de middeleeuwen. En nu bijna nergens meer voorkomen. Loop als bruidspaar voor de fotoshoot onder het bomenpad. Dwaal naar links of recht om vergeten groenten of prachtige bloemen te bewonderen.