Nederland, Amsterdam9 maart 2020, door Jorien Thijs

De mooiste trouwlocaties van Amsterdam volgens Myrthe regelt het

Nederland, Amsterdam, 9 maart 2020, door Jorien Thijs

De mooiste trouwlocaties van Amsterdam volgens Myrthe regelt het

We willen allemaal een unieke bruiloft. Een dag die echt bij ons past en op een plek die goed voelt. Weddingplanner Myrthe van Myrthe Regelt Het is inmiddels gepokt en gemazeld als het op het vinden van de mooiste plekken voor het ja-woord aankomt. Helemaal in Amsterdam, waar ze ieder steegje kent. Met deze lijst - die nog verder aangevuld zal worden dus stay tuned - helpt ze jullie op weg in de zoektocht naar dé trouwlocatie.

Westerliefde

Westerliefde

Veel mensen kennen de Westerliefde van festivals en nachten doorhalen. Hoe bijzonder is het om elkaar het ‘jawoord’ te geven op de plek waar jullie elkaar een paar jaar daarvoor de eerste goede zoen gaven? 

De liefde van vele Amsterdammers, dat is de Westerliefde. Midden op het Westergasterrein, in het geliefde Westerpark. Ideaal voor jullie Amsterdamse vrienden want die komen gewoon lekker op de fiets. Vanuit het Conscious Hotel kun je lopend naar de ceremonie. En nog veel belangrijker: rollend weer terug naar de hotelkamer na afloop van het feest.

De ruimte heeft ruwe bakstenen muren en een mooie warme houten vloer. Doordat het plafond lekker hoog is, kun je qua styling helemaal losgaan. De dames van Myrthe Regelt Het verzinnen elk seizoen weer iets nieuws om het plaatje helemaal af te maken. In de winter is de Westerliefde te combineren met het naastgelegen Westergasterras, en in de zomer adviseren we de Unie erbij te huren als je met veel gasten bent. 

Foto credit: Berdi Schouten

Huize Frankendael

Huize Frankendael

In het fantastische park Frankendael ligt Huize Frankendael. Een plek waar wij een hele warme band mee hebben opgebouwd, vooral vanwege haar veelzijdigheid. 

Een kleine, intieme, rauwe ruimte? Check.

Een klassieke, ruime tuin? Check.

Een intieme klassieke salon, in kleuren die je thuis ook wel wilt? Check!

Tel daarbij op dat het eten vanuit het sublieme restaurant Merkelbach wordt verzorgd, en je hebt een check, check, dubbelcheck te pakken.

Foto credit: Nienke van Denderen

Strand Zuid

Strand Zuid

Afgelopen seizoen zijn we hier een paar keer geweest voor een bruiloft en aangenaam verrast. Het vooroordeel van ‘een nep strandje naast een beursgebouw; dat kan niet veel zijn’ moet je echt even naast je neer leggen, dat hebben wij in ieder geval wel gedaan. De pluspunten van Strand Zuid:

  • Je kunt er aanmeren met een bootje waardoor het een geschikte locatie is om te combineren met een andere plek. En dan borrelend op een boot van A naar B. 
  • Ze snappen daar wat mooi meubilair is, dus de basis is al helemaal in orde. 
  • Er is een ruime binnenruimte waar er goed getafeld én gedanst kan worden.
  • Er werken hele lieve mensen en we mogen er altijd fantastische styling toepassen.
  • Vind je het nodig om een hilarisch opblaasbaar dier in het water te gooien en te zien wie er als eerste van jullie gasten op springt? Kan gewoon voor de deur.

Foto credit: Wianda Bongen

Patronage

Patronage

Een nieuwe liefde, zo bestempelen wij Zaandam. Myrthe Regelt Het is er inmiddels gevestigd en we hebben al een een favoriet in de buurt: Patronage. industrieel, rauw en dankzij de vele ramen heerlijk licht. Een match made in heaven met onze styling. 

Ik ben nog helemaal niet uitgepraat over onze lievelingslocaties, dus ik beloof bij deze plechtig dat ik deze lijst blijf aanvullen met toffe adressen!

Liefs, Myrthe

Je kunt Myrthe Regelt Het volgen op Instagram & Pinterest en dat is een aanrader voor iedereen die gaat trouwen én iedereen die niet gaat trouwen, maar wel gek is op heerlijk knappe plaatjes om bij weg te dromen.