Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 19-05-2019
  • Aan zee, Eten & drinken

New Kid on the Beach: Uluwatu Beach Club Hoek van Holland

New Kid on the Beach: Uluwatu Beach Club Hoek van Holland

Het strandseizoen is aan en als we mogen hopen op een zomer zoals die van vorig jaar (2018), dan beloofd het een pracht van een seizoen te gaan worden. Daar denken de Hollandse strandtent-uitbaters gelukkig hetzelfde over: er zijn een aantal veelbelovende new kids on the beach deze zomer. Uluwatu Beach Club Hoek van Holland onder andere, hebben we zin in.

Een andere is het nieuwe Nomade Beach Club in Noordwijk (voorheen Blu Beach) en een lijstje met een aantal van onze lievelingsstrandtenten lees je hier. Maar eerst het onderwerp van gesprek: Uluwatu Beach Club in Hoek van Holland. Geinspireerd op het heerlijke Bali uiteraard, en zijn surfcultuur, what else.

Uluwatu Beach Club Hoek van Holland

New kid on the beach, jazeker, maar helemaal nieuw is het adres uiteraard niet (er zijn immers niet meer plekkies op het strand te vergeven, wat maar goed is ook). Nee, voor Uluwatu Beach Club heeft strandtent Zwoel moeten wijken. Is oke hoor, want Uluwatu wordt een goeie. Er worden verfijnde gerechten, een uitgekiende wijnkaart en een knap lokaal beloofd: olijfbomen, veel hout en een fikse bar als eye catcher. Chef-koks Friedjof Kempenaar en Michiel Boot stelden een Aziatisch en Mediterraan menu samen met, inclusief volop vega- en vegan gerechten.

Zondag 19 mei gaan de deuren voor de allereerste keer open, gaat dat zien!