7 februari 2022, door Sanne Carbaat

Valentijn vier je, thuis of ter plekke, bij Brasserie Ambassade in Amsterdam

7 februari 2022, door Sanne Carbaat

Valentijn vier je, thuis of ter plekke, bij Brasserie Ambassade in Amsterdam

'Vroeger' was het een topidee natuurlijk: voor Valentijn ga je niet úit eten, maar doe je een diner aan huis. En hoewel we die grap de afgelopen twee jaar redelijk uitgespeeld hebben, blijft het gewoon een goed idee. Zoals het heerlijke menu van Brasserie Ambassade, die mag meteen op de agenda (of niet: je kunt hem nu namelijk al bestellen, dus kan dat meteen van je to-do lijst). Vier gangen met lokale en ambachtelijke heerlijkheden. En echt, heerlijk zijn ze.

 

Op 11, 12, 13 en 14 februari kun je de box laten bezorgen (helemaal gratis als je in Amsterdam, Amstelveen of Edam woont) of je haalt het op in bij Brasserie Ambassade in het prachtige pand op de Herengracht zelf.

 

Brasserie Ambassade - Valentijnsbox

Valentijn bij (of met) Brasserie Ambassade

Valentijn bij (of met) Brasserie Ambassade

Er is rilette de canard, gerookte zalm, Franse kaas… Oh, en dit is alleen de eerste gang trouwens. Daarna volgen nog tonijn (op drie verschillende manieren bereid: de mousse is een absolute favoriet), lamslende  met sides en een idioot goed en knap desert. Instructies zitten er natuurlijk bij en echt: iedere stap is precies goed uitgelegd en klopt. Om het extra speciaal te maken doen de lieve mensen van Brasserie Ambassade er een rode roos en fles Cava bij. Wil je nóg meer romantiek? Dan kun je er ook een overnachting bij Brasserie Ambassade van maken.

Bestellen dus! Of reserveren, wherever je zin in hebt.

Brasserie Ambassade – Valentijnsbox