8 februari 2023, door Teun Tielen

Be your own Valentine: lekker met je Stoov® op de bank

8 februari 2023, door Teun Tielen

Be your own Valentine: lekker met je Stoov® op de bank

No boyfriend, no girlfriend, no problem. Wie zegt dat je een partner nodig hebt om de koude donkere dagen door te komen, kent Stoov® nog niet. Bij Stoov® zijn ze namelijk dol op warmte, en die warmte, die delen ze graag. Dankzij de warmteproducten van dit Nederlandse merk hoef je het nooit meer koud te hebben. Be your own Valentine en kruip lekker met je favoriete serie en je Stoov® op de bank.

 

Stoov® for Team Koukleum!

Nooit meer Team Koukleum

Nooit meer Team Koukleum

Hoewel er vast mensen zijn die zeggen dat het reuze meevalt met de Nederlandse winters,  denken we daar zeker anders over. Mocht je ook lid zijn van Team Koukleum dan is de kans groot dat je outfit bestaat uit thermokleding, truien, nog meer truien en dikke sokken. Niet het meest sexy, maar ach, alles beter dan kou lijden. Soms wil je er echter wél gewoon een beetje knap voor de dag komen of nog dat beetje extra warmte. Als je niemand hebt waar je tegenaan kunt kruipen, moet je iets anders bedenken. Een warmtekussen of -deken van Stoov® dus. Lekker (Valentijns)cadeau, juist ook voor jezelf!

Stoov®

Feeling hot, hot, hot!

Feeling hot, hot, hot!

Stoov® dus. Die naam is goed gekozen, want stoven zul je zeker. Daar hoef je de thermostaat niet eens voor omhoog te draaien en dat is (tegenwoordig helemaal..) wel zo fijn voor de energierekening. Het Nederlandse merk Stoov® maakt al sinds 2014 duurzame warmteproducten. De kussens en dekens worden verwarmd door middel van infrarood (doordat de lange golflengte dwars door je huid heen gaat, tot wel vier cm diep, verwarmt het je langzaam van binnenuit in tegenstelling tot veel andere verwarmingskussens, die je van buiten naar binnen verwarmen). Dat is niet alleen lekker comfy en warm, maar ook goed voor je doorbloeding. Zeg maar dag tegen koude handen, blauwe vingers en wintertenen. Oh ja, Stoov® is ook nog eens stylish, dus je kunt je nieuwe crush gerust op de bank laten slingeren. De Ploov bijvoorbeeld. Grote kans dat dit lekkere kussen binnen no time je grote gele vriend wordt.

Ploov & Co

Ploov & Co

De Ploov is niet het enige lid van familie Stoov® dat er wezen mag. Ook de rest van de familie sluiten we met liefde in (en onder, en om) onze armen. Laat je knuffelen door de Big Hug (een warmtedeken die je lekker over je stoel kunt hangen) en verwarm je bed met een elektrische kruik genaamd Homey. Met je billen plof je neer op de one and only One en zelfs je viervoeter houdt warme voeten dankzij de Woov.

Stoov®