2 februari 2023, door Isa de Laat

Nobody’s Wife: met deze muziek kom je Valentijnsdag door

2 februari 2023, door Isa de Laat

Nobody’s Wife: met deze muziek kom je Valentijnsdag door

I'm nobody's wife, I can buy my own flowers en who run the world. Juist, genoeg songteksten om te vertellen wat we nu eigenlijk écht van Valentijnsdag vinden. Tuurlijk is die roze wolk met je scharrel, kwarrel, prela of rela fantastisch, maar liever gebruiken we al die heisa rondom Valentijnsdag voor iets anders. Veel liever geven we ons eigen ego een boost op 14 februari.

 

Niet de hele dag kijken naar al die zoetsappige foto's op je beeldscherm of dat geklef op straat dus, maar jezelf op numero uno en de rest aan je voorbij laten gaan. Want waar je je die dag ook verstopt voor alle (happy) koppels; muziek helpt je de dag door. Speakers aan, de stations van Sonos Radio op repeat, fles wijn erbij, dansje door de kamer en voilà, Be your own Valentine met deze afspeellijsten en nummers.

Voordat je in dit lijstje duikt (sorry, de tips om de dag door te komen, gooien we bijna naar je toe) is het goed om te weten wat Sonos Radio eigenlijk is. Sonos Radio is een gratis dienst van Sonos zelf. Bij een Sonos soundbar of speaker krijg je dus 60.000 verschillende radiostations ter wereld samengebracht in één dienst. Via de Sonos app kom je bij die heerlijke (gratis!) muziek. Ha!

Love Stinks

Love Stinks

Happy single, want Love Stinks! Dit station is voor iedereen die zich realiseert dat liefde overrated is, je hart net op een (pijnlijke) manier gebroken is of voor zij die even niet weten wat ze voelen. Geen paniek, je bent niet alleen en de grootste artiesten in de vintage soul, moderne pop en klassieke country herinneren je daaraan. Want wanneer worden ook alweer de beste nummers geschreven? Juist, in de welbekende break-up fase. 

Dit heerlijke themastation Love Stinks van Sonos Radio vind je dus gratis in de app en staat vol met gouwe ouwe nummers als Since U Been Gone en Love Yourself.

Country Valentine

Country Valentine

Liefdesreis? Nah veel liever gaan we op reis naar het het wilde westen. Team Bart gaat goed op country liedjes, dus ons grootste valentijnscadeau? Sonos verzamelde de beste country liefdesliedjes van de jaren ’60 tot nu in het Country Valentine station. Dankjewel Sonos.

When You Say Nothing at All door de speaker, de winter BBQ aan en de dag is om voor je het weet.

Waaruit die muziek het beste klinkt vraag je je af? Uit een Sonos speaker natuurlijk. Met de speaker van Sonos en de stations van de Sonos Radio is 1+1=3. Wij sjouwen de draagbare Sonos ROAM in ieder geval overal mee naartoe.

Love Rules

Love Rules

En mocht je je dan toch op die roze wolk bevinden, dan gunnen we je dat natuurlijk ook van harte. Met het Sonos station Love Rules, dromen jullie weg bij de meest romantisch en sexy nummers aller tijden, vertolkt door de beste verleiders van de klassieke soul, moderne rock en indie pop. 

With Or Without You van U2, Witney Houston en Harry styles, het komt allemaal voorbij.

Klaar met dat dromen over elkaar? Dan is Valentijnsdag natuurlijk de uitgestrekte gelegenheid om uitgebreid te dineren bij een van deze restaurants. 

Altijd goed - Barts Boekje Spotify

Altijd goed - Barts Boekje Spotify

Je mag het best weten: de beste artikelen van Barts Boekje worden geschreven met een fijne afspeellijst op de achtergrond. Geïnspireerd op de stations van Sonos, maken we zo nu en dan ook onze eigen afspeellijsten.

Benieuwd waar wij op kantoor naar luisteren? Klik dan verder naar de afspeellijsten.