9 september 2021, door Sanne Carbaat

Met z’n allen aan the VanMoof – enjoy the ride!

9 september 2021, door Sanne Carbaat

Met z’n allen aan the VanMoof – enjoy the ride!

Je kent ze wel: die strakke, meestal-matzwarte-maar-soms-lichte (hele mooie!) fietsen die een gek geluid maken als iemand anders dan de rechtmatige eigenaar hem mee probeert te nemen. Juist, de VanMoof e-bike. Een mooi staaltje techniek in Dark (zwart) of Light (blauw) gecombineerd met modern design maakt dat de roestige, van een louche persoon gekochte stadsfiets tot de verleden tijd behoort. We besteden uren aan het kiezen van een goede én mooie auto - waarom doen we dat nog niet zo vaak met fietsen? We zitten er als Hollands fietsvolk toch meer dan genoeg op. Thank you , VanMoof, voor deze elektrische stalen ros met allerlei handige gadgets, anti-diefstalmiddelen en vooral: thank you voor de looks.

 

Twijfel je nog (het is even in de portemonnee tasten, maar echt niet veel dieper dan bij andere elektrische fietsen), dan kun je gewoon een proefritje maken om daarna te beslissen dat je eigenlijk niet meer zonder wilt.

Enjoy the ride

Enjoy the ride

Naast dat de VanMoof e-bike dus hartstikke knap is, zijn er nog genoeg andere dingen waar je blij van wordt. Lekker elektrisch (de wind tegen hebben – geen last!) en met de Bike Hunters is een gestolen fiets zo gevonden of anders vervangen. Gewoon even laten weten in de app dat je fiets weg is en ze gaan voor je aan de slag. Tel daar een driejaar garantie bij op, een kick-lock (en die heeft geen sleutels (hoezee nooit meer uren zoeken!)), een batterij die binnen vier uur helemaal vol is en waar je dan 150km op kunt doen – ben je al om?

Nee? Misschien dan nog handig om te weten dat als je de maintenance service kiest, je geen onverwachte kosten meer hebt voor de komende drie jaar, want alle kosten voor manuren en onderdelen is al inclusief. En weet je nog al die ochtenden dat je bezweet op werk aankomt van al dat fietsen? Ook verleden tijd, want je zoeft nu gewoon door de stad zonder enige moeite.

Boek een testrit

Boek een testrit

Te mooi en luxe en dus te duur? Kijk, daar ga je de mist in. Je kunt (op de wielen en een frame na; je moet wel met iets beginnen) de hele e-bike zo samenstellen en pimpen als je zelf wilt. Powerbank, mandje, fender flaps en meer fietsaccessoires – allemaal naar eigen keus. Kind kan de was doen. Of een fiets samenstellen.

Om er achter te komen of die e-bike nu helemaal voor jou is, hebben de lui bij VanMoof bedacht dat je dan gewoon een ritje kunt komen maken. Kies je stad, je fiets (de S3 of X3) en je tijdslot en BAM – fietsen op z’n meest luxe, op z’n mooist en op z’n makkelijkst. Boek hier je testrit in een van onderstaande Nederlandse steden.

Testritten kun je door het hele land doen en wel in Groningen, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en natuurlijk in de Brand Store in Amsterdam. Plak je er meteen een mooie dag aan vast door onze tips & tricks te volgen én hoef je geen fiets meer te huren (scheelt mooi weer twee bier). Tel uit je winst.

 

Boek hier je testrit