Nederland, Amsterdam18 oktober 2020, door Michel + Renske

Fietsstoeltjes van &italy Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 18 oktober 2020, door Michel + Renske

Fietsstoeltjes van &italy Amsterdam

Geen idee hoe het met jullie zit maar de dingen die we het meest gebruiken en dus het vaakst zien mogen er op zijn leukst uitzien, toch? Oke, veiligheid voorop maar als we die twee kunnen combineren staan we vooraan. Want fietsen doen we, en hoe, en achterop zitten zullen die koters van ons. Dikke pret dus toen we de leukste mensen met een nog leuker verhaal tegen het lijf fietsen: &italy Amsterdam.

Eerst dat verhaal: het duo achter dit mooie merk Fietsstoeltjes was op familievakantie in Italië en stuiten op klassieke, stijlvolle Italiaanse design fietsstoeltje voor de kiddo's. Terwijl in fietsland pur sang iedereen met hetzelfde (is oke hoor, maar toch) fietszitje rondcrost. Zonde! Dus die klassieke stoeltjes, die móesten mee naar Nederland. En zo geschiedde. De stoeltjes werden naar Nederland gehaald en de rest is geschiedenis. Sort of speak. Want dat vinden wij dus: iedereen aan de &italy Amsterdam fietsstoeltjes!

&italy Amsterdam

&italy Amsterdam

Het design van de fietsstoeltjes is uniek en heeft dat niet te versmaden lekkere retro lookje waar we zo van houden. De kleuren? Prachtig! Er is een zwart (mooi maar saai maar mooi), bruin en roest (mooist!). En denk nou niet dat die retro look wil zeggen dat de stoeltjes zwaar en assief zijn… Ben je mal! De &italy Amsterdam stoeltjes ogen licht en zijn dat ook in gebruik. Het frame is dun maar sterk en je kleintje zit op een prachtig leerstoffen stoel.
Online kun je een stoeltje aanschaffen maar je kunt ook naar een aantal old fashion fietswinkels waar je de stoelen in het echt kunt zien en beleven. Geschikt voor kids up to 22 kilo.