27 mei 2020, door Maartje

Vintage Levi’s (en meer) voor de mini: phii.co is je nieuwste verslaving

27 mei 2020, door Maartje

Vintage Levi’s (en meer) voor de mini: phii.co is je nieuwste verslaving

We volgen Angela al ons hele Barts Boekje leven, omdat ze gewoon heel leuk is om te volgen, 'nog eens ergens komt' (dat is een understatement: we woonde in San Francisco, LA en schreef voor Barts Boekje over Hawaii), deden een biertje in San Francisco en nu is ze weer terug! Terug in Nederland ja, maar echt niet met lege handen: tijdens Angela haar Amerika avonturen verzamelde ze (letterlijk) koffers vol met vintage denim (je weet toch dat Levi's uit San Francisco komt?). Voor haar eigen knappe kleine meisje, én voor ons! Ha! Lucky bastards we are: onder de noemen phii vind je de vintage parel van Angela, voor de mini. Wij roepen alvast shotgun,

phii.co

phii.co

Nothing beats mollige babybeentjes gehuld in (zacht) mini denim. Precies dat, het lichtblauw van denim (en de zee) en zachte tinten geel en beige (van het zand) vind je terug op het instagram account van Angela: @phii.co.

Een account waarop we verlekkerd doorklikken: niet alleen vanwege de fijne kiekjes maar ook omdat alle spijkergoedjes te koop zijn. Broekjes, tuinpakjes, coole spijkerjasjes en ga zo maar door.

Dit zegt Angela daar zelf over...

Dit zegt Angela daar zelf over...

Na 5 jaar in California te hebben gewoond ben ik weer terug in NL met een koffer vol vintage kleding voor kids. Toen ik in San Francisco en Los Angeles woonde kwam ik regelmatig vintage Levi’s tegen op fleamarkets, ik vond dit zo leuk staan bij m’n dochtertje Delphi en via instagram kreeg ik regelmatig de vraag of ik kleding mee wou nemen naar NL. Nu verkoop ik via instagram stories allerlei vintage Levi jeans, shorts, Oshkosh overalls, jasjes, setjes uit Hawaii, en andere vintage uit USA. Veel is gemaakt in de 70s tot 90s. Ik ben nu 3 weken open en vooral de Levi’s zijn steeds binnen no time uitverkocht. Zo leuk dat er zoveel vraag naar is, en mensen op zoek zijn naar unieke vintage kleding.