16 april 2020, door Nina van Hilst

Super duurzaam en super cute: Maxi-Mini Kidswear

16 april 2020, door Nina van Hilst

Super duurzaam en super cute: Maxi-Mini Kidswear

Geef een slimme, mooie mama een baby en er komt ongetwijfeld een goed plan uit vanwege een gemis in baby-land. Zo was ook het geval bij Sophie Vlaming. Een duurzame goede jeans voor mini bleek moeilijk te vinden. Dus... ze maakte er zelf een. Van haar oude jeans. Zo werd een maxi broek een broek voor mini. En Maxi-Mini Kidswear was geboren. Hergebruikte stoffen, geen weggegooide kleding en helemaal eerlijk en met liefde gemaakt in Nederland. Super duurzaam en super cute.

Qua broekjes heeft Maxi-Mini the easy fit en the classic. The classic is een klassieke 5-pocket vermaakt naar de maten van de baby of peuter kontjes. En the easy fit is een makkelijk broekje met elastieken bovenkant. Beide lekker baggy. En gemaakt van tweedehands of vintage jeans, corduroy of linnen. Ook heeft Maxi-Mini een te stoer zonnehoedje gemaakt van reststoffen.

Je koopt Mini Maxi Kidswear op de website. En er is ook de optie om je oude jeans custom made te laten vermaken voor jouw mini. Als dat geen feest is. Perfect voor de pre-mammahood jeans waar je eigenlijk niet meer in past.