16 september 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Mandy Meuwese

16 september 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Mandy Meuwese

Mandy Meuwese is mede-eigenaar van Ganbaroo, een succesvol PR-bureau in Amsterdam, en moeder van peuter Loui. Vandaag geeft zij in de Vrijdag Vragen een kijkje in haar persoonlijke favorieten op het gebied van eten & drinken, vakanties, interieur, kleding en inspiratie.

Wat vind je de allerleukste plek om met vrienden en kroost te borrelen?
"Amstelveld, Café Amsterdam, Vondeltuin, Hotel Arena en Merckelbach. Maar mijn grootste favoriet van deze zomer is toch echt Branding Beach Club in Noordwijk."

Wat neem je steevast mee als je met je mini de deur uit gaat?
"Ik neem altijd een flesje water mee. En iets om mee te spelen wanneer we bijvoorbeeld ergens gaan lunchen zoals klei, memory en natuurlijk mijn telefoon waar hij af en toe een spelletje op mag doen."

Wat vind je de beste vakantiebestemming voor het gezin?
"Wij gaan in december voor de tweede keer naar Bali wat ik de ultieme vakantieplek vind met kids. Ik kan niet wachten om weer met z'n drietjes over het eiland te toeren. Deze zomer was ik ook een weekje in Zeeland wat ik ook echt heerlijk vind met kinderen. Lekker fietsen, no nonsense mentaliteit en fijne brede stranden."

In welk kledingmerk kun jij je kind uittekenen?
"Ik heb niet perse een specifiek merk, maar Loui draagt veel Gray Label & Petit Bateau. Ik houd niet zo van prints en deze merken hebben de allermooiste basics."

Wat is de ultieme wannahave voor de kinderkamer?
"Alles van de Archive Store, zij hebben zulke te gekke items voor kinderkamers! Bedjes, prachtig bedlinnen, maar ook bijzondere lampen en dergelijke."

archive-store

Wat is de gouden eettip voor kinderen?
Wat ik heb gemerkt is dat het enorm stimulerend werkt wanneer ze mee mogen helpen koken waardoor ze zich bewuster worden van hetgeen ze eten. Verder pushen wij niet met eten. Wanneer ik hem minder aandacht geef tijdens het eten, gaat er onverwachts heel veel in."

Welke moeder inspireert jou het meest?
"Sinds ik zelf moeder ben, heb ik respect voor alle moeders gekregen. Maar als ik een iemand moet noemen, is het voor mij een heel goed vriendinnetje: Jetteke van Lexmond. Hoe zij haar werk met zoveel passie in combinatie met haar familie/gezin managed, vind ik echt bewonderenswaardig. De liefde spat er af!"