3 juni 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Fabienne Weisz

3 juni 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Fabienne Weisz

In de Vrijdag Vragen leggen we iedere vrijdag een aantal vaste vragen voor aan een bekende moeder (en zo nu en dan een bekende vader) en onze eigen buddy’s. Buddy Fabienne Weisz deelt vandaag haar tips. Fabienne is moeder van drie kinderen (Sasha, Jimmy en Jack) en woont tussen het strand en Haarlem in (best of both worlds). Reizen is haar favoriete tijdsbesteding en ze heeft inmiddels al heel wat van de wereld gezien. Ze werd zo vaak gevraagd naar tips door vrienden en vrienden van vrienden en daar weer kennissen van, dat ze een eigen blog begon. Daarnaast werkt Fabienne parttime in de reclamewereld. Stil zitten is niet haar sterkste punt en ze is daarom altijd op zoek naar de leukste speeltuinen, eettentjes en andere kindvriendelijke plekken in binnen- en buitenland.

Wat vind je de allerleukste plek om met vrienden en kroost te borrelen?
Bij Ubuntu in Zandvoort. Lekker aan het strand! Relaxte sfeer en bediening, lekker eten en zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven.

Wat neem je steevast mee als je met je mini de deur uit gaat?
Ik heb nu nog een baby van 9 maanden, dus standaard een luier, doekjes, fles etc. In case of emergencies...

Wat vind je de beste vakantiebestemming voor het gezin?
Thailand! Niet alleen vanwege het heerlijke eten, de massages en de lieve mensen, maar je bent binnen no time op verschillende plekken. Er is genoeg te doen, het is een hele andere cultuur, het is er veilig en het is gewoon een hele gave reis om met je gezin te maken.

In welk kledingmerk kun jij je kind uittekenen?
Toch in Zara en H&M moet ik bekennen.

Wat is de ultieme wannahave voor de kinderkamer?
Wij hebben bedden van Jorg Steigerhout en dat is gelijk de eyecatcher van de kinderkamers. Stoer, stevig en het ziet er mooi uit.

Wat is de gouden eettip voor kinderen?
Groentepannenkoeken, oftewel een wrap waar ze zelf van alles in kunnen doen. Kun je met het hele gezin gezellig eten.

Welke moeder inspireert jou het meest?
Misschien heel cliché, maar dan kies ik toch voor die van mij. Vol energie, staat altijd voor me klaar. Ik kan echt nog "kind" bij haar zijn, maar tegelijkertijd is ze ook m'n moeder met wijze raad en een vriendin voor advies en om mee te kletsen.

Tip
Leve het leven en geniet van je kids! Met het hele gezin op bed spelen of met z'n allen in bad: het zijn vaak van die kleine momenten waar ik zo van geniet in ons drukke leven.