9 april 2019, door Barts Boekje

Wedding collectie van & Other Stories

9 april 2019, door Barts Boekje

Wedding collectie van & Other Stories

Summervibes hier! De zomer komt er aan (joh). Dat betekent niet alleen zonnige zaligheid maar vooral ook hét moment om je in mooie kleding te hullen. En als je nou iets speciaals hebt, dan is dat weer het ideale moment om voor een jurk of jumpsuit uit de Wedding Capsule Collection van & Other Stories te gaan. Kan dus prima voor een bruiloft of verjaardagsfeestje.

& Other Stories

& Other Stories

Trouwens, de outfits kunnen ook prima voor een gewone dag wat ons betreft. Elke dag een mooie jurk of jumpsuit? Si! De Wedding Capsule collection van & Other Stories is romantisch (och, zo romantisch), dromerig (niet slaapverwekkend) en zomers (zomer op je bol gevoel). Van zwierige stoffen en bloemige printjes tot abstracte prints en felle kleuren. Sommige items zijn gemaakt van gerecycled polyester of van moerbei zijde (ja, moerbei zijde). Voeg daar wat borduursels en kant aan toe en daar heb je ‘m, je favo jurk voor aankomende zomer!

Fijne stofjes, fijne prijsjes

Fijne stofjes, fijne prijsjes

Wij vielen gelijk voor de jurk in de oranje tint. Misschien niet per se wedding proof. Of ach, waarom ook niet? Zeker een statement jurk voor een mooie zomerse dag. De collectie is vrij uitgebreid met outfits voor verschillende gelegenheden. Ga je zelf trouwen deze zomer en zeg je, doe maar niet zo duur, maar wel iets moois, dan zit er misschien wel wat voor je bij. Prijzen liggen tussen de 49 euro (hebbie een sjaal) tot 179 euro (hebbie een jurk). We worden blij van zulke prijsjes! Zeker een kijkje (en misschien koopje) waard. Wat & Other Stories zelf zegt, het zijn outfits om lol in te hebben. Beetje corny, maar lol, dat hebben we zeker graag. De collectie komt half april in de winkels te liggen.
www.stories.com