6 maart 2020, door Maartje

De 3 wedding styling trends van 2020 volgens Myrthe Regelt Het (de 4 altijd goede non-trends)

6 maart 2020, door Maartje

De 3 wedding styling trends van 2020 volgens Myrthe Regelt Het (de 4 altijd goede non-trends)

Het nieuwe jaar is begonnen: twenty-twenty is aan! Tijd voor een nieuwe Barts Bruiloft blog van de weddingplanners-plus achter Myrthe Regelt Het: dé 3 wedding styling trends van 2020, en nog eens 4 onmisbare non-trends die je altijd voor handen wil hebben. Komt-ie!

Foto credit: Renske Meinema

WIL JE NIET: EEN TREND DIE NIET BIJ JE PAST

Het is serieus opvallend hoeveel bruidsparen kiezen voor trouwen in dit jaar. Dat getal – 2020 – speelt toch echt een rol merken we. Maar voor ons team geldt: welk getal ook, wij zijn er zoals elk jaar weer klaar voor en hebben er super veel zin in! Zeker omdat er weer frisse nieuwe trends om de hoek komen kijken. Voor 2020 even lekker geen ‘pampus’ en ‘boho’: op naar vernieuwing! We nemen je graag mee in onze visie en verwachtingen voor het nieuwe jaar.

First things first: kies nooooit (nooit nooit nooit) voor een trend die eigenlijk helemaal niet bij je past. Want, voordat we je meenemen in het trend-geneuzel: het allerbelangrijkste is dat ervaringen en keuzes niet worden gemaakt op basis van wat er op dit moment ‘trending’ is. Een trend keuze maken we alleen als het matcht met jullie eigen persoonlijke stijl. In onze introductiegesprekken gaan we daarom op zoek naar jullie voorkeuren in kleuren, sferen en zoeken we ook zeker jullie randjes op. Dit in combinatie met trends waar we allemaal blij van worden zorgt voor een gouden en uitdagend resultaat!

Foto credit: IIlka van Wieren

TREND 1: NATUURLIJK KLEUREN

TREND 1: NATUURLIJK KLEUREN

We kijken echt altijd naar het bruidspaar dat voor ons zit en zorgen dat gasten zich bij jullie thuis gaan voelen. We dagen daarom ook uit te zoeken naar eigen voorkeuren, zodat alle keuzes kloppen. En niet alleen omdat Pinterest je dat verteld! (meer weten over onze verhouding met Pinterest? dat artikel wordt as-we-speak geschreven; coming soon)

Maar goed, je klikte op dit artikel omdat je meer wilt lezen over de trends van 2020. Gaan we:

Pampus en droogbloemen hebben we veel gezien afgelopen jaren, en het natuurlijke kleurenpalet wat je daar ook in terugzag blijft zeker nog doorontwikkelen dit jaar. Vinden wij helemaal niet erg, want er is een mega groot scala aan warme natuurlijke tinten waar we nog zoveel ideeën voor hebben!

Foto MRH: Momentsbymargartiha  // Foto: Moodboard MRH via Pinterest (unknown)

TREND 2: MEER RUST

TREND 2: MEER RUST

Het natuurlijke wordt spannender gemaakt door in tegenstelling tot het boho gevoel, meer een minimalistische, rustige, scandinavische link te maken. Wij gaan bijvoorbeeld veel met scherpe vlakken en contrasten werken. Het less-is-more motto gaat hier ook erg lekker in mee. Ook weer fijn voor het budget 😉

De less-is-more zien we trouwens ook in bloemwerk terug: Ikebana stijl. Zo mooi! Komen we in een andere artikel samen met Edenique van Edenique Floral Design uitgebreid op terug, beloofd.

foto: Edenique Floral Design

TREND 3: CRAZY COLOUR

TREND 3: CRAZY COLOUR

Voor wie het allemaal wel helemaal gezien heeft met al die natuurlijke tinten (saai?), en de inspiratie-woorden als boho, vintage, minimalistic romance etc hebben we deze:

Colour! Het meest verrassends en spannendst van allemaal.

Durf crazy colour te gaan! Zo leuk en origineel. Mits het bij jullie past natuurlijk Wij hebben in elk geval al een paar mega coole moodboards voor dit jaar klaarliggen. Zo lekker! Zo veel zin in!

 

TREND 4: WAT WERKTE IN 2012, IN 2018 EN IN 2019 BLIJFT NOG WEL EVEN WERKEN

TREND 4: WAT WERKTE IN 2012, IN 2018 EN IN 2019 BLIJFT NOG WEL EVEN WERKEN

En dan, omdat het altijd werkt is een non-trend soms lekkerder dan een trend-trend.

Voor alles zijn er natuurlijk de basiselementen: iets waarbij je altijd goed zit. En eerlijk? Wij kunnen echt niet zonder hoor.

#1: Zo werken wij altijd veel met stof, en geloof me, we hebben zo ongeveer elke kleur op voorraad. Dit is mooi in backdrops, plafonds, op tafel en maakt een kille ruimte meteen warm.

Foto credit: IIlka van Wieren

#2: Ook zo lekker warm; kaarslicht. Goes never nooit out of style lijkt me zo. Ok, ik geef toe; de toepassing en kleur veranderd wel mee met de trends… Kaars-trends in 2020? Een slinger van kaarsen op de dinertafel, kaarsen op de grond bij de ceremonie setting en strakke lantaarns. Zucht. ZO mooi.

#3: Onze best buddies: grote groene planten. Deze kun je altijd aanvullen als decoratie op je bruiloft. Zeker omdat het een mooie opvulling is en ze flexibel in te zetten zijn. Zo kunnen we een ruimte intiemer maken zonder met lelijke kamerschermen te werken bv.

Foto MRH: Momentsbymargartiha

#4: Met off-white kleuren zit je altijd goed, of het nu gaat om tafelkleden, backdrops of de kleur van de servetten. Het is een goede basis tint die je perfect kunt combineren. Met deze elementen staat de basis die we vervolgens gaan aanvullen met accentkleuren en materialen.

Foto MRH: Momentsbymargartiha 

Jongens, nu heb ik natuurlijk mega zin om weer iemand blij te maken met een stylingplan op maat. Mailen jullie? Doe!

Liefs Myrthe

En dan om af te sluiten met de mooie woorden van Maartje, die ons zo warm welkom heet hier op Barts Bruiloft..

 

Ga je binnenkort trouwen en ben je benieuwd naar al dat prachts van Myrthe Regelt Het (snappen we best) stuur dan een email naar  info@myrthe-regelt-het.nl of neem een kijkje op de Pinterest. De perfecte manier om een realistisch pinbord te maken met (laten we eerlijk zijn) het Hollandse budget, al die picture perfect inspiratie is vaak tijdens Amerikaanse miljoenen-weddings. Voor meer informatie kun je de website hieronder checken. Myrthe Regelt Het. O, en volg de weddingplanners meteen op instagram

 

P.s: laat in een reactie weten wat jullie graag lezen, want JAAA, dan gaat Myrthe dat regelen.

Personal branding shoot by Liselore Stap Myrthe regelt het Myrthe Nijboer