Relaxen in Parijs doe je bij Sea Side Spa

Frankrijk, Parijs, 26 juni 2024, door Valérie van Mameren

Relaxen in Parijs doe je bij Sea Side Spa

Iedereen heeft weleens behoefte aan een beetje me-time. Dat komt helemáál goed uit als je in Parijs bent want bij het wellness center Sea Side Spa kom je 100% tot rust. En het mooiste van alles? Het ligt op nog geen 30 minuutjes van het centrum van Parijs. Ideaal!

Behandelingen

Behandelingen

Bij aankomst krijg je een kluisje toegewezen, hierin vind je je badjas en slippers. Dit is free of charge. Qua behandelingen is er veel mogelijk. Van toegang tot het heerlijke (koude!) zwembad, stoomcabines, gommage/scrubsessie, hammam tot massages; de keuze is hier echt reuze. En laten we de sauna ook vooral niet vergeten – met trekemmer nabij.

Kosten

Kosten

De prijzen voor de behandelingen variëren van €45 t/m €250, uiteraard verschilt het per formule wat je hier voor terugkrijgt. De Méditerranée behandeling is een populaire keuze, deze geeft je toegang tot het zwembad, de stoomcabines, een scrubsessie van 20 minuten, een hammam-sessie van 20 minuten, een rozen-shampoo behandeling en een afspoelsessie. Deze behandeling is in totaal €90. Daarna is er de optie om lekker te relaxen bij het zwembad in de luxe hangstoelen of heb je de kans om nog een paar sessies mee te pakken in de sauna. Huisgemaakte citroen-limonade is natuurlijk niet te missen voor een optimaal relax moment, deze krijg je ook voor heerlijke verfrissing. 

Publiek

Publiek

Good to know: op dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag is het women only. Heb je geen probleem met een gemixt publiek? Op vrijdag en zondag zijn er zowel mannen als vrouwen toegestaan. Let wel op: dan is badkleding verplicht.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Vanuit het centrum van Parijs neem je metrolijn 3, het duurt ongeveer 30 minuten tot aankomst.

Sea Side Spa – 39 Rue Sadi Carnot, 93170 Bagnolet

maandag gesloten
dinsdag 11:00–20:00
woensdag 11:00–20:00
donderdag 11:00–20:00
vrijdag 11:00–21:00
zaterdag 10:00–20:00
zondag 11:00–19:00

Sea Side Spa