Amsterdam, Amsterdam West, Amsterdamse Nieuwe

Nieuw: Flora Amsterdam

09/01/2018
Barts-Boekje-Flora Amsterdam

Jaaaa! Die steengezellige hoek in het Bilderdijkpark? Met het lampjeskoord? Dat is vanaf NU hét adres van wat jarenlang de allerbeste pop-up van Amsterdam was: de heren-dames achter Best Coast Taqueria hebben ein-de-lijk een vaste stek! Flora is de naam van het restaurant (want die locatie natuurlijk) en Flora Amsterdam serveert precies dat wat je Best Coast Taqueria gewent bent van hun vaste pop-up bij o.a. Struik op de Rozengracht, Bar Bra in West, G’s in Oost en taco tuesday night bij Kriterion, ook in Oost.

Barts-Boekje-Taco
Hun pop-ups niet gewend? We leggen uit: bij de Best Coast Taqueria pop-ups at je de allerlekkerste taco’s en meer typisch L.A. Streetfood (de Los Angeles-ers doen namelijk de bovenstebeste Mexian meets California combinaties in een tortilla). En nu dus op een vast adres, als die pop-up data je meestal niet uitkwamen.

Daarnaast is die locatie smullen: IN het kleine knusse park. Ook smullen zijn de huisgemaakte zomerse cocktails, zoals de aardbei-met-munt cocktail met wodka of de ananas-basilicum cocktail met tequila (beide ook in een wip en een scheet virgin te maken – holla!).

Barts-Boekje-Flora Amsterdam

Op de kleine wraps onder andere 6h slow-cooked barbacon beef, kip met chipotle chorizo saus, vegan taco’s met zwarte bonen en creme van cashewnoten, nachos natuurlijk en de Mexicaanse kapsalon, misschien wel mijn grootste favoriet.

De bar is mini maar vind je in het park. Mocht je ze nog toch nog niet kunnen vinden, dan mag je gewoon mobiel bellen (het nummer vind je op de Flora Amsterdam Facebookpagina).

Einde pop-up dus? Nope. De wekelijkse taco tuesday night bij Kriterion gaat gewoon door en ook de cateringpraktijken van de taco-club gaan gewoon door. Fijn.

Flora Amsterdam, Bilderdijkpark 1, van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 0.00 uur.

Ook leuk