Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 14-05-2019
  • Barts Bruiloft, Barts Bruiloft

3 x vorstelijk trouwen in een kasteel

3 x vorstelijk trouwen in een kasteel

Trouwen als een vorst. Je kunt je er iets bij voorstellen. Een plek waar luxe en weelde eeuwen geleden hoogtij vierden. En er is zeker nog wat over van al dat 'kijk ons eens vorstelijk zijn'. En daarom dus zo leuk als je op zo'n locatie trouwt. Want voor velen een perfecte match (wie wil er nou niet vorstelijk trouwen?). En het blijkt (wisten we al een beetje), eindeloos veel opties in ons landje (en natuurlijk ook daarbuiten, later daarover meer). De 5 mooiste wat ons betreft? Ziet hieronder een aantal impressies.

Deze top 3 staat random genoemd, want zijn we hier niet allemaal zelf getrouwd (joh). Want wat ons betreft is er ook niet eentje die the best is. Vinden we flauw voor jou, ligt er maar net aan wat je wilt.

Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage (Sint-Oedenrode) is, zoals ze zelf zeggen, het mooiste kasteel van Brabant. Kan iedereen zeggen, maar wij zijn het er wel mee eens. Kiek dan hoe mooi? Ziet links. De zalen zijn vorstelijk en hebben een luxueuze uitstraling. Trouwen op een eiland kan hier ook. Als je het huwelijk door Kasteel Henkenshage laat regelen, trouw jij op het eiland naast het kasteel, bijzonder!

Kasteel Terworm

Joe, kijk nou even naar die foto's! Dit kasteel heeft ons hartje wel gestolen. Zo aan het water, niet mega groot, romantisch.. och. Kasteel Terworm is ook een hotel trouwens, mocht je sowieso daar naartoe willen zonder te trouwen. Vorstelijk is het gehele tafereel zeker! De tuin is in de Franse rococostijl. Je kijkt hierop uit als je in de Oranjerie trouwt. Kasteel Terworm vind je in Heerlen.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is zo groen als gras. Qua omgeving dan. Want je kan hier, als je niet gaat trouwen, eindeloos mooie wandelingen maken. Ga je wel trouwen, dan is dit een fantastische locatie! Groot, groter grootst is Kasteel Doorwerth. Wat dacht je van een romantisch diner in de tuin van het kasteel? Of kies één van de prachtige zalen om dit te doen bij kouder weer.