14 mei 2019, door Barts Boekje

3 x vorstelijk trouwen in een kasteel

14 mei 2019, door Barts Boekje

3 x vorstelijk trouwen in een kasteel

Deze top 3 staat random genoemd, want zijn we hier niet allemaal zelf getrouwd (joh). Want wat ons betreft is er ook niet eentje die the best is. Vinden we flauw voor jou, ligt er maar net aan wat je wilt.

Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage (Sint-Oedenrode) is, zoals ze zelf zeggen, het mooiste kasteel van Brabant. Kan iedereen zeggen, maar wij zijn het er wel mee eens. Kiek dan hoe mooi? Ziet links. De zalen zijn vorstelijk en hebben een luxueuze uitstraling. Trouwen op een eiland kan hier ook. Als je het huwelijk door Kasteel Henkenshage laat regelen, trouw jij op het eiland naast het kasteel, bijzonder!

Kasteel Terworm

Kasteel Terworm

Joe, kijk nou even naar die foto’s! Dit kasteel heeft ons hartje wel gestolen. Zo aan het water, niet mega groot, romantisch.. och. Kasteel Terworm is ook een hotel trouwens, mocht je sowieso daar naartoe willen zonder te trouwen. Vorstelijk is het gehele tafereel zeker! De tuin is in de Franse rococostijl. Je kijkt hierop uit als je in de Oranjerie trouwt. Kasteel Terworm vind je in Heerlen.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is zo groen als gras. Qua omgeving dan. Want je kan hier, als je niet gaat trouwen, eindeloos mooie wandelingen maken. Ga je wel trouwen, dan is dit een fantastische locatie! Groot, groter grootst is Kasteel Doorwerth. Wat dacht je van een romantisch diner in de tuin van het kasteel? Of kies één van de prachtige zalen om dit te doen bij kouder weer.