6 februari 2018, door Maartje

Bijna open: The Closet Amsterdam

6 februari 2018, door Maartje

Bijna open: The Closet Amsterdam

Ah! Kijk! Dat is weer eens een nieuw semi-oude-stijl-nieuwtje. The Closet Amsterdam is coming, en The Closet Amsterdam is - weer eens - een oldskool speakeasy concept. Je weet wel, van die verstopte, (zogenaamd) stiekeme bars op een onbekend adres zoals we die een paar jaar geleden wel meer zagen op-poppen, altijd refererend aan de drooglegging van de jaren 20. Bent u er weer?

Barts-Boekje- The Closet

Mooi. Want zo eentje, zo'n speakeasy-style zogenaamd stiekeme bar is coming to Amsterdam-town. Zijn we opgetogen over want de mensen achter The Closet zijn de mensen van De Horeca Fabriek. En de mensen van De Horeca Fabriek zijn de mensen achter MaMa Kelly. En op MaMa Kelly zijn we.

Barts-Boekje- The Closet 1

Dat de mannen meer kunnen dan een roze walhalla met kip en kreeft creëren, willen ze met Secret Bar ‘The Closet’ bewijzen, open 'ergens in Amsterdam', ergens in februari.

Verder is het - uiteraard - allemaal o zo topsecret dat er verdomd weinig te vertellen is. Op het plaatjes kijken in het moodboard hierboven na. Al zal de zaak - wederom uiteraard - een potje instagram-galore opleveren waarde u tegen zegt, dit keer met dank aan een sexy all over 'pretty panterprint met een subtiele ‘touch of gold’'. Like. Ja. Toch wel. Nog steeds. We are only human.

Toegang wordt alleen verkregen met een wachtwoord en op reservering zegt het persbericht verder nog. And then we wait...