18 juli 2018, door Maartje

4 x favoriet behang voor de kinderkamer

18 juli 2018, door Maartje

4 x favoriet behang voor de kinderkamer

Oke oke... Favoriet behang voor de kinderkamer, ja, maar stiekem is zijn deze kleurrijke, o zo vrolijke behangetjes té leuk voor iedere kamer! Misschien gewoon (ook) het kleinste kamertje een opknapbeurt(je) geven? Onze favorieten (en allemaal van Hollandse makelarij, voor de bonuspunten)

Catchii

Catchii

Kakelversnieuws! Ons toch al lievelingsmerk wat betreft prachtig mooi geschilderd servies (voor de mini heeft Catchii moois, kijk/lees maar: Catchii Kids) heeft behang ontwikkeld en het kan geen verrassing zijn dat ook de papieren versie van de tropische doch praktische kunst een plaatje is. Er zijn kakatoes en er zijn apen, er is een blauw achtergrond en er staannog meer kleuren op de planning. We love you Catchii, we do.

Creative Lab

Creative Lab

Wil je nou eigenlijk 365 dagen per jaar een dosis tropisch, gooi dan thuis het te gekke behang van Creative Lab Amsterdam op de muur!

Lees meer: Creative Lab

SissyBoy

SissyBoy

Het behang dat in onze huiskamer hangt is van Sissyboy en werd ontworpen door Dineke van Meeuwen. Dat zegt je misschien niet zoveel maar álles wat die vrouw aanraakt is prachtig en smaakvol. Zo ook het Sissyboy behang. Zwarte achtergrond

Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs

We jubelen al een poosje over de smaakvolle naamposters van Fleur des Fleurs die we o zo leuk vinden (maar écht leuk, niet in de categorie pleurerdenaamvaneenbabyopenhetisgoed). En daar bleef het niet bij! Fleur des Fleurs maakt op aanvraag gepersonaliseerde cadeautjes – het perfecte kraamcadeau. Postkaarten, bordjes… Alles kan Fleur maken. En er is dus ook behang. Eveneens van het allesmooiste soort en desgewenst ook gewoon op maat gemaakt. Lees meer: Fleur des Fleurs