29 augustus 2019, door Michel + Renske

5 leukste budget items voor deze herfstgarderobe van mini

29 augustus 2019, door Michel + Renske

5 leukste budget items voor deze herfstgarderobe van mini

Oke. Okeokeoke. We hebben er hier allemaal een haat-liefde verhouding mee want natuurlijk kopen we allemaal het liefst het allermooist en het allerduurzaamst voor onze mini. Maar die mini is niet altijd zo zuinig op hun goeie goed als wij dat graag zouden zien. Zelfs niet met het dure spul? Nee. Zelfs dan niet. En dus duiken ook wij in de bakken met voordeeltjes. Want laten we wel wezen: wie is er nu echt 100% vies van een  Zara'tje op zijn tijd? Soms lukken ze zelfs opvallend goed. En zelfs met bio-katoen/ op zijn duurzaamst mogelijk. Dus daarom de top 5 budget items voor de herfstgarderobe voor mini's.

wolle klep muts + Witte rib winterjas met teddy voering

wolle klep muts + Witte rib winterjas met teddy voering

Gezien bij Bobo Choses (what else) maar eigenlijk alle toffe merken komen er mee: voila, de gewatteerde cap, voor alle stoere boys and girls.
Minder betalen? Scoor dan de groene cap van CarlijnQ voor 20 euro. Zie ‘m hier
Elk merk heeft inmiddels wel zijn eigen soort: de rib jas met witte teddy voering. Mingo bijvoorbeeld, alles even enig allemaal. Toch een jas die iets vriendelijker is voor de portemonnee? Check deze van sweet petit voor een kleine 34 euro.

Gekleurde sneakers

Gekleurde sneakers

Altijd leuk en altijd hip, zo’n gekleurd schoentje. Lift je outfitje ook zo lekker op (jaja, dat klinkt heel volwassen maar wij zweren erbij voor onze kleintjes.
Afijn, kleur is altijd fijn, zeker in de grauwe winterse dagen. Deze kleuren de hele boel een beetje op. Deze deden wij voor 26 euro in ons mandje.

back to school: dierenrugzak + Regenponcho 

back to school: dierenrugzak + Regenponcho 

Ah, het dierenthema, daar zijn we weer. Wij loven ze, de kids loven ze, en als we die lieve dieren dan ook nog in een praktisch ‘back to school’ rugzak kunnen vertalen, zijn we natuurlijk spekkoper. Altijd goed, altijd nodig. Deze vossenrugzak is een hit. Stoer en zo mooi, die winterse oranje-bruine tint. Doet denken aan Trixie, maar dan nét een even anders. En kost maar 26 euri. Hier shop je ‘m.
Over ‘back to school’ gesproken: dikke kans dat dat binnenkort weer door het typische Hollandse weer mag. Regen dus. En niet een enkele keer. Deze handige van HEMA gooi je zo, hop, in je tas (je kunt ‘m heel klein opvouwen) en het staat ook nog eens enorm zoet. Win-win.