12 september 2017, door Maartje

ADE: Into The Woods + Winactie

12 september 2017, door Maartje

ADE: Into The Woods + Winactie

Jajajaja, Amsterdam Dance Event is wederom coming. Van 18 tot en met 22 oktober is ADE als vanouds aan. Waar wij vooral heel blij mee zijn, is dat een van onze festivalfavoriet Into the Woods eindelijk zijn weg naar Amsterdam heeft gevonden, en wel tijdens de aankomende ADE. Het is de eerste keer dat Into the Woods onderdeel van het programma is. Vinden we mooi.

Ze zijn er zelfs twee dagen onder de noemer 'Into the Woods ADE Weekender editie'. Vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober is het bal. Het festival gaat in en rondom Noorderlicht vijf overdekte podia opzetten waaronder de ITW loods, een paar tenten en bijzondere bouwwerken. Klinkt reusachtig, is en blijft een tof, kleinschalig festival. Exclusief, zo mag je het ook noemen.

Wie er op dit exclusieve feestje gaan draaien? Nightmares on WaxColin BendersSoundstreamOtzekiStavroRobag WruhmeQuanticRampueHaeken en Palmbomen II zijn een aantal van de DJ-hoogtepunten die van 12:00 's middags tot 23:00 's avonds de tenten zullen laten losgaan. De gehele line-up is ook al bekend en staat hier onder aan deze post ge-copy-paste, so you know.

Maar nog even terug: exclusief feestje zei u?!

ADE2

Yup. De kaarten zijn razend- en razendsnel gegaan. Er is zelfs al het een en ander uitverkocht! Maarrrrr: er zijn hier bij Bart 2 kaarten te winnen voor Into the Woods op vrijdag 20 oktober. Wat je moet doen? Stuur een mailtje naar bloeme@bartsboekje.com met als onderwerp 'ADE: Into The Woods ADE Weekender' voor 19 september en wie ben je er bij op vrijdag 20 oktober! Mocht je niet gewonnen hebben, dan krijg je geen antwoord (sorry! Maar anders blijven we aan het mailen) May the odds be ever in your favor zullen we maar zeggen. ADE: 'Into the Woods ADE Weekender'

De winactie is gesloten

VRIJDAG 20 OKTOBER 

Amotik
Beesmunt Soundsystem
BLOW trio
Bruxas
Colin Benders
Crussen & Åmalm
David Vunk
Layton Giordani
Mr. Mendel
Nico Stojan
Orpheu The Wizard
Otzeki
Quantic
Rampue
Rebolledo
Remco Beekwilder
Sanja
Sigward
Sinfol
Solar
Soundstream
The Mauskovic Dance Band
Tien Son
Tumbleweed
TWR72
UMEME
Xique-Xique
Yor Kultura
ZATERDAG 21 OKTOBER
Abstract Division
Albert van Abbe
AMyn
Animistic Beliefs (live)
Awanto3 (live)
Black Dynamite Soundsystem
Bonnefooi
Bossoyo
DAES
Doka
Haeken
Harted
Jugurtha
Kaap (cassette only)
Kalipo
Lucky Done Gone
Lullabies For Insomniacs
Moscoman
Nightmares on Wax
Palmbomen II
Renato Ferreira
Robag Wruhme
Royal Twat Radio
RSS Disco
Scott Franka (hybrid)
Session Victim (live)
SHLTR
Stavroz
Times are Ruff
Tunnelvisions
VRWRK
Wareika (live)
Working Titles (live)
Liefs, Bloeme