• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018

Buddy Bloeme

IMG_2827Ha! De eerste overeenkomst: waar Maartje de bijnaam Bart heeft gekregen, is dat bij Bloeme Basje. Ook een bijnaam van haar vader en ook vanuit haar kindertijd. Overeenkomst twee: Bloeme (of Bas) is wat al te vaak de hort op, tijd die eigenlijk in haar studie zou moeten zitten, oeps. Eten, wijn, reizen, alles - je houdt het niet tegen.

Voor haar studie heeft Bloeme een half jaar op Bonaire gewoond met een nog grotere liefde voor het strand en een - bij voorkeur - stressloos leven als resultaat. Het gevoel manana manna gevoel wordt keer op keer opgepakt tijdens het reizen: een lange reis naar Sri Lanka, een tour door Frankrijk, een stedentrip als het even kan. Op de planning? Barcelona, Mexico, Berlijn en Lissabon, maar er is nog zat ruimte voor meer. Waar je vanuit kan gaan bij een #tipvanBloeme? Dat het bourgondisch is, eten-wijn, wijn-eten - je kent het wel. En je kan het overigens zien ook als je haar volgt op Instagram.