Bij Maison Georges Larnicol haal je de lekkerste budgetproof macarons van Parijs

Frankrijk, Parijs, 10 juni 2024, door Valérie van Mameren

Bij Maison Georges Larnicol haal je de lekkerste budgetproof macarons van Parijs

Bij macarons denkt men vaak gelijk aan Ladurée. Deze zijn top, maar gelukkig voor ons zijn er nog andere macaronmakers in Parijs die minder geld vragen voor hun overheerlijke macarons ;) May I introduce you to: Maison Georges Larnicol!

Maison Georges Larnicol

Maison Georges Larnicol

Even terugblikken. Tijdens zijn jeugd groeit de jonge Georges Larnicol op in een wereld van zoetigheid. Zijn vader was banketbakker en zijn moeder had een kraampje waar ze snoep verkocht dat in de werkplaats was bereid. Jong geleerd, oud gedaan want in 1985 opent Georges op 30-jarige leeftijd zijn eerste patisserie-theesalon. Het duurt daarna niet lang meer voordat zijn lekkernijen de poorten van Parijs bereikten en het huis Georges Larnicol wordt gevestigd.

Overheerlijke macarons

Overheerlijke macarons

Gelukkig voor ons plukken we daar al geruime tijd de vruchten van. Voor €7,00 heb jij al een bakje met 7 (zelf samengestelde) macarons! Je kunt de macarons ook per 16 stuks (€16,00) of per 25 stuks (€25,00) kopen. De dame of heer in de winkel zal de macarons voor je in het doosje doen. Goed om erbij te vermelden: de macarons zijn zonder boter, room, koemelk, gluten en gelatine! Een aantal heerlijke smaken zijn bergamot, passievrucht, koffie, pistache, citroen, roos, framboos, karamel zeezout, kokosnoot, amandel, chocolade en vanille. Wil je zeker weten hoe de macarons smaken? No problem, je kunt de macarons proeven voor €0,90 per stuk. Na aankoop kun je de macarons 15 dagen bewaren (mits gekoeld!).

De locaties

De locaties

En het beste nieuws van alles: deze chocolatier heeft maar liefst 4 vestigingen door heel Parijs! Grote kans dat er bij jou eentje in de buurt zit:

14 Rue de Rivoli, 75004 Parijs
19 Rue de la Harpe, 75005 Parijs
132 Bd Saint-Germain, 75006 Parijs
7 Rue de Steinkerque, 75018 Parijs

 

Maison Georges Larnicol