Marokko, Marrakech16 februari 2020, door Maartje

Top 4 (Airbnb) logeeradressen in Marrakech

Marokko, Marrakech, 16 februari 2020, door Maartje

Top 4 (Airbnb) logeeradressen in Marrakech

Hier op uw Barts Boekje meer dan genoeg tips om Marrakech te verkennen en evenveel tips wat betreft de lekkerste hotels maar (MAAR!), we hebben ook het één en ander aan jewilhet Airbnb’s op een rijtje gezet – scheelt dat ook weer zoeken op ’t interweb. Wat voor een rijtje? Met van die logeeradressen om bij weg te dromen en waar je het liefst meteen intrekt, met vooral in deze in Marrakech. Smullen.

 

Medina, max. 3 personen

Medina, max. 3 personen

Een beetje oplettende instafan is deze Airbnb a.k.a. Riad al meermaals tegen gekomen. It’s hot and happening. En dat is te begrijpen want met zo’n knappe riad, wát een parel, is het moeilijk in te houden en niet gelijk een ticket te boeken. We hebben ‘m getest en ja: het ís er overheerlijk. Geen woord te veel. Te huur per kamer of in zijn geheel en dan kan de hele meute mee, hoppa met 16 personen in de meest waanzinnige Airbnb voor de meest waanzinnige trip. Wel tijdig boeken in dat geval (zeker 6 maanden voor vertrek).

Riad Yasmine

Riad Les Yeux Blues

Riad Les Yeux Blues

De foto’s, o die foto’s. Wat een pracht en praal. Hier komt (nog meer) goed nieuws: we hebben deze prachtige accommodatie ook via google gevonden en de links die daar oppoppen, laten zien dat er kamers voor twee te boeken zijn met een vanafprijs van 170 euro per kamer per nacht. Dat is voor Marokkaanse begrippen niet goedkoop, maar zeker wel te doen.

Riad Les Yeux Blues

Mocht Airbnb het voor jou niet he-le-maal je ding zijn, en gebruik je de site meer om lekker binnen te loeren in andermans huis, check dan ál die andere tips die we voor je in petto hebben in Marrakech HIER

Medina, max. 4 personen

Medina, max. 4 personen

Marrokaanse wijnen. Bananen, sinaasappel en olijfbomen. Een patio. Hammam. Kooklessen. Deze riad biedt ‘t allemaal. Het koken schijnt opperbest te zijn, dat hebben we niet getest maar we geloven de reviews op hun geschreven woord. De host is een chef, schijnbaar, dus dat eten ‘thuis’ zit wel snor. Ook leuk: in plaats van alleen een kamer, kan je ook de hele Riad afhuren. Voor als je een keertje in een wilde bui bent.

Airbnb Medina, max. 4 personen

Medina, max. 10 personen

Medina, max. 10 personen

Het is leuk als wij er een mooi verhaaltje van breien maar deze review zegt alles wat er gezegd moet worden: In short words: 1. Easy, honest, friendly and clear communication. 2. The Riad is as beautiful and clean as on the pictures. 3. I would absolutely recommend it to all of my friends!

Jema El Fna