Frankrijk, Parijs21 maart 2024, door Michel + Renske

Anna & Suzanne – Het perfecte appartement in Montmartre, Parijs

Frankrijk, Parijs, 21 maart 2024, door Michel + Renske

Anna & Suzanne – Het perfecte appartement in Montmartre, Parijs

Best of both worlds: een heerlijk appartement in een zalige stad als Parijs. Waar je voor het gemak snel zoekt naar een hotel is een appartement soms fijner en praktischer. Je eigen keuken, ruime living en badkamer. Wil je Parijs echt doen als een local? Dan kies je voor een heerlijke plek zoals appartement Anna & Suzanne in de fijne wijk Montmartre.

Op een klein halfuur van Gare du Nord (slechts één busritje) waan je je in Franse sferen. Zo stap je over de drempel van het appartement op de 7e verdieping dat gerund wordt door Nederlandse Margot. Ze emigreerde enkele jaren geleden naar Parijs. Extra leuk vindt ze het om bezoekers een fijn onderkomen te geven en daarbij de beste lokale tips. En of dat onderkomen fijn is? Is peppa pig roze? Precies.

Eenmaal binnen kom je in een appartement vol met licht en design. Over elk detail is nagedacht. De prachtige glazen wand scheidt het slaapgedeelte van de ruime living met fijne keuken en zithoek. Een ruimte die uniek is voor een drukke stad als Parijs. 

Prima vertoeven

Prima vertoeven

Los van de fijne ruimte is het appartement van alle gemakken voorzien. Zo is er heerlijke zeep waardoor je je waant in een mini spa. En ook over de basis behoeften is nagedacht. Zo is er een mini keuken tot je beschikking.  Zo kun je (mocht je de prikkels van de stad zat zijn) met goede Franse boodschappen er alsnog een bourgondische avond van maken.

Wanneer je boekt geeft Margot je graag de beste tips voor in de buurt, zo hoef je je absoluut niet te vervelen.

Boeken of meer informatie? Dat vind je hier.