Nederland, Amsterdam24 juni 2022, door Michel + Renske

Apollonia: de nieuwe kanjer op Marineterrein Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 24 juni 2022, door Michel + Renske

Apollonia: de nieuwe kanjer op Marineterrein Amsterdam

Het moge duidelijk zijn. Indien een horeca plek zich weet te nestelen op een afgelegen locatie, met water omringt en je even moet zoeken (lees Google Maps gebruiken) wil je het kunnen vinden. Dan krijgt het al een puntje erbij. Laat dit het geval zijn bij de gloednieuwe Apollonia op het Marineterrein in Amsterdam.

 

Apollonia

Apollonia

Succesnummers op het Marineterrein zijn er zeker. Denk aan de Scheepskameel. Maar iets nieuws, van nu, dat was er nog niet. Nou, je kunt je hart ophalen; Apollonia strijkt neer en is leuk. Van dinsdag tot en met vrijdag kan je hier terecht van koffie tot lunch van borrel tot aperitivo.

Apollonia opent om 10 uur en zorgt er daarmee voor dat jij de dag kunt beginnen met een vers bakkie van White label. Van Flat white tot americano – koffie zetten kunnen ze hier wel. Daarnaast staat er ook altijd wat lekkers op de toonbank (even een kijkje nemen dus voor als je ook iets on the side wilt. Zandkoekjes, cake – elke dag een wisselende lekkernij).

Naast de ochtendversnapering is er vanaf 12 uur lunch te bestellen. Diverse goed belegde boterhammen (met originele twist) , fijne soep (minestrone), en heerlijke snacks voor naast je glas wijn.

Over die wijn gesproken; bij Apollonia worden natuurwijnen geschonken en die drink je op het zon overgoten terras. Om eerlijk te zijn is er eigenlijk van 10 uur ‘s ochtends al een fijn zonnetje, dus daarover niks te klagen.

Als we dan wat te klagen moeten hebben? De openingstijden.. dinsdag tot vrijdag. Maar wellicht als we allemaal gaan komt daar wat verandering in. To be continued zouden wij willen zeggen.