25 januari 2018, door Maartje

Artipoppe en Selwyn Senatori

25 januari 2018, door Maartje

Artipoppe en Selwyn Senatori

Sinds ik zwanger ben - oke, niet liegen, eigenlijk daarvoor al, - ben ik een sucker voor alles wat van het Nederlandse (maar o zo internationale) label Artipoppe komt. Omdat eigenaresse Anna van den Bogert snapt dat je beter 1 product Heel Erg Goed kunt uitvoeren, dan van alles een beetje. En dus maakt ze alleen de allermooiste draagdoeken en -zakken voor baby's. Eerst alleen in draagdoek-vorm en tegenwoordig ook in praktische (ready to wear) draagzakken. Van, gelukkig, diezelfde beeldschone stoffen gemaakt.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Artipoppe een achterban waar je U tegen zegt. Zelf ben ik een beetje op Romy Boomsma (wees eerlijk: wie niet??), het boegbeeld van Artipoppe. En nu komt daar ook nog samenwerking met Neo-Pop artist Selwyn Senatori bij. Toegeven, die kende ik ook (nog) niet, maar het resultaat van de samenwerking wil je sowieso wel zien.

Onder de kop THE FUTURE SUCKS (ON MY TITS), creëerden Artipoppe en de Amsterdamse kunstenaar een 'masterpiece' dat zowel kunst als draagzak is. Praktisch én mooi, zoals we een en ander het liefst zien en precies dat wat Artipoppe altijd wil onderstrepen: dat praktisch ook prachtig kan zijn.

 

Het mag geen verrassing zijn dat de draagzak very limited is, maar er zijn er nog een aantal te koop via de webshop. Kosten:  € 750. Maar dan heb je ook wat.

Artipoppe