18 juli 2019, door Barts Boekje

Alvast voor na de vakantie, de Back to work collectie van Søstrene Grene (voordat-ie weer uitverkocht is!)

18 juli 2019, door Barts Boekje

Alvast voor na de vakantie, de Back to work collectie van Søstrene Grene (voordat-ie weer uitverkocht is!)

Euh nee, wij moeten voorlopig ook nog niet denken aan 'back to work' en eventuele 'back to school' praktijken. Maar dat dit after holiday moment gaat komen, staat vast. Helaas. En dan kunnen we het maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken, toch? And that is where het sympathieke (want opvallend mooie en vooral voordelige Søstrene Grene comes in.

Søstrene Grene - Back to work

Søstrene Grene - Back to work

Søstrene Grene, de Deense winkelketen die in 1973 werd opgericht door drie zussen (dat is ook wat de naam betekent), krijg het iedere keer weer voor elkaar om ons hebberig te maken met een paar stoelen: de waren een van de eersten die de fluweeltrend betaalbaar aan de man brachten. Nouja… ‘Aan de man’: de collectie was in mum van tijd helemaal uitverkocht (en we pakten zelf ook mis, jammer joh).

Hollen dus, want vanaf vandaag (18 juli 2019) ligt de jongste en weer om te smullen collectie in de schappen: twee je-wil-ze nieuwe stoelen van Søstrene Grene onder andere, van die eenvoudige exemplaren in een tijdloos en clean Scandinavisch design. Een van de twee is volledig gestoffeerd in groen, de ander heeft een roze gestoffeerde rugleuning met rood–roze poten (nom) en een vineer zitting van licht hout. Kost dat? € 34,-! Per stoel. Hollen dus want de vorige editie van zulks was meteen uitverkocht en op is bij Søstrene Grene gewoon hartstikke op (ook wel weer fijn want dat betekent in elk geval dat de buurvrouw niet hetzelfde spul in huis heeft staan).

 

Overige favorieten uit de collectie:

Het tijdschriftenrek in licht hout en gouden latjes voor €13,88
Het ronde prikbord voor €10,94
De sleutelhangers in leerlook vanaf €1,88
En de goudkleurige paperclips, geodriehoek en liniaal, vanaf €1,88