Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 24-04-2019
  • Bart Bouwt

Kleur! Vrolijk je balkon of tuin op met Zomerbloeiers

Kleur! Vrolijk je balkon of tuin op met Zomerbloeiers

We houden hier van kleur, en niet zo'n beetje ook. Vooral kleur in bloemen en planten. Het staat hier dan ook altijd vol met vrolijke bloemen (hier = HQ Bart). Bonte kleuren, tropische bloemen, alles in vaasjes, bakjes en nog meer vaasjes, wat zorgt voor een lekker ruikende en fijne verzameling vrolijkheid. We love it. En laat dit nou net de trend zijn voor deze zomer, te vinden bij ons toch echt wel favo-tuincentrum Intratuin. Dat betekent niet alleen dat wij hartsikke on trend zijn (want och dáár zijn we toch blij mee), maar vooral dat jij a.s.a.p. ook je tuin of je Franse balkonnetje kunt gaan opfleuren. Ha!

We gaan even van binnen naar buiten. Want leuk al die vaasjes op kantoor maar het gaat nu even om die buitenboel. En het opvrolijken daarvan. Met tropische bloemen, viooltjes en gerbera’s; alle door elkaar. Jawel, dat kan én mag aankomend seizoen. Bloemen die volgens ons niet mogen ontbreken op je lijstje zijn in ieder geval: hartlelies, balkonklokjes en blauwgras (ok, die laatste is geen bloem, wel een fijne om tussen je verzameling te zetten). Oh en neem vooral ook een Dianthus (Anjer) en de Spaanse Margriet mee. Geel, paars, rood, de leukste zomerbloeiers allemaal door elkaar - doe het!

Het is toch wel de hoogste tijd, dames en heren. We gaan weer wat meer buiten leven (yes!), de zon komt vaker tevoorschijn en dus is nú de tijd om die tuin of dat balkon aan te pakken. Leukste manier om die bonte verzameling in goed daglicht te zetten? Pot alles op bij elkaar, mix and match! Zo krijg je die mooie verzameling 'heb je me daar toch een hoop vrolijkheid'. Intratuin staat op dit moment vol met die bloeiers die je kunt oppotten. Fijne van het thema Zomerbloeiers is dat de grenzen ver te zoeken zijn. Weg met die braafheid op je balkonnetje. En weg met specifieke kleurthema's in je tuin. Weet je niet zo goed hoe je de bloemen goed kan combineren? Intratuin helpt je daar de aankomende periode een handje mee. Letterlijk. Want je kan je gekozen bloemen en planten laten oppotten in een Intratuin winkel tot en met 12 mei.
www.inspiratie-intratuin.nl