Nederland, Den Haag31 oktober 2023, door Michel + Renske

Nieuw in Den Haag: Bar Bowie

Nederland, Den Haag, 31 oktober 2023, door Michel + Renske

Nieuw in Den Haag: Bar Bowie

Den Haag heeft er zin in. De ene (horeca)deur na de andere deur gaat er open (and we love it!). En zo openden de mannen achter twee succesvolle, bekende parels in Den Haag - Café Franklin en Walter Benedict - een vers deurtje: die van Bar Bowie Den Haag. De mannen hadden zin in iets nieuws, en zo geschiede. Bij Bar Bowie niets geen geijkte zaken maar alles nieuw, en fris, zoals wat betreft looks als het menu. Bar Bowie Den Haag it is wat ons betreft de komende tijd in de hofstad!

Bar Bowie

Bar Bowie

Fijn, warm, gezellig en knus – zo zou je de sfeer kunnen omschrijven bij de allernieuwste aanwinst van Den Haag: wijnbar én restaurant Bar Bowie!

Al enige tijd stond het pand op de hoek van de Regentesselaan leeg. Een mooie plek in een vrij rustige buurt, en zodoende dé plek voor een sfeervolle wijnbar waar je een blokje voor om wil fietsen.

Het restaurant ademt sfeer, maar dan wel in een modern jasje. Fijne aankleding, een solide bar en Franse luifels; dan heb je ons. Je drinkt er een glas goede wijn, of je laat je verwennen door een (of meer, why not) van de fijne, Frans-mediterrane gerechten. Met honger ga je in ieder geval niet naar huis want, van kleine tot grote trek, Bar Bowie biedt heerlijke gerechten to share, maar ook gerechten pour deux, zoals verfijnde stukken vlees of vis. Voor grote trek maar, het mag gezegd, verfijnde smaak.

Wat dacht je van schol met beurre blanc en kokkels? Yes please. En, goed om te weten, is dat ondanks de nodige vis- en vleesgerechten de vegetariër bij Bar Bowie ook opgelucht adem kan halen. Wat dacht je van knolselderij met amandelcrème, bonen, gepofte gerst & dille? Lekker much!

Naast een smakelijk diner kun je bij Bar Bowie ook terecht voor ontbijt en lunch. Bowie is er kort gezegd dus elke dag en op elk moment voor je. Wat wil een mens nog meer?

Je mag het zien, een duidelijke handtekening en broederschap met de tenten die de eigenaren al hebben, maar ieder van deze zaken hebben zo hun eigen sfeer en menu. Bar Bowie is nu al een winnaar en knalt meteen onze Haagse top 3 binnen.