België, Antwerpen24 april 2022, door Michel + Renske

Ready voor een nieuw seizoen Bar Chapel Antwerpen in Borgerhout, Antwerpen – vanaf 6 mei 2022

België, Antwerpen, 24 april 2022, door Michel + Renske

Ready voor een nieuw seizoen Bar Chapel Antwerpen in Borgerhout, Antwerpen – vanaf 6 mei 2022

In de hippe en reuze toffe wijk Borgerhout aan de rand van de stad Antwerpen vind je zeker niet zomaar een bar. Nee nee, Bar Chapel is met recht one of a kind. Waarom? Allereerst omdat de bar verscholen zit achterin een klein gangetje dat verdomd weinig verwachtingen schept als je erdoorheen loopt. Eenmaal in het voorportaal van Bar Chapel Antwerpen aangekomen weet je echter meteen: dit gaat leuk worden!

Bar Chapel

Bar Chapel

Het sfeervolle en ronduit gezellige in- en vooral ook exterieur lacht je tegemoet en je weet meteen dat je straks sowieso nog lang niet weg wil. De oude kapel waarin Bar Chapel een plekje kreeg – vandaar die naam – is opgeknapt en gezellig gemaakt door eigenaresse Sanne. Dat gezellig maken is bijzonder goed gelukt. Dat komt natuurlijk mede door het waanzinnige pand maar ook de verzameling ongecompliceerde stoelen, tafels en banken van pallets helpen. Het leukst is de enorme binnentuin waarin je gezellig een hele zomer kan bivakkeren. De sfeer is ongedwongen en lekker losjes en achter in de tuin is een enorme zandbak met speelgerei voor het kleine spul. Die kun je dus met een gerust hart meenemen.

Extra leuk van Bar Chapel is dat er elke week samen wordt gewerkt met een andere cateringpartij. Op de site of via de socials lees je welk concept er die week in de buitenkeuken wordt gedraaid. Alles komt voorbij, van asian streetfood of de vegetarische keuken tot classic ovenpizza’s. En meer van zulks.

Let wel even op wanneer je je bezoek plant: door de weeks is Bar Chapel Antwerpen pas vanaf 17u open. In het weekend vanaf het middaguur.