België, Antwerpen20 juni 2020, door Nina van Hilst

Boho City loft b&b in Antwerpen

België, Antwerpen, 20 juni 2020, door Nina van Hilst

Boho City loft b&b in Antwerpen

Al een poos volgen we de knappe, stijlvolle Sumeyye met veel plezier op Instagram. Samen met haar man kocht ze een prachtig maar vervallen pand in Antwerpen. En toverden dit met hun eigen handen om tot een paleis met 2 b&b’s: een statement loft en een appartement. Plus een eigen appartement waar ze met hun drie kindjes wonen en een studio / office. Nu de grenzen met België weer open zijn, is een knus weekendje in deze knappe b&b’s een erg goed idee.

Boho Lofts

Boho Lofts

Het is hier de ultieme droom; een oud pand kopen met verstopte authentieke details. En dit met een handen helemaal opknappen. Sumeyye en haar man gingen deze uitdaging aan. Voor wie hier ook van droomt, volg Sumeyye op Instagram waar je alle verbouwperikelen kunt volgen. Al zijn ze inmiddels grotendeels klaar. In haar story highlights kun je alle inspirerende avonturen terug zien. Het resultaat mag er wezen. Hoge plafonds met oude details. Een prachtige houten trap. Een droom van een mosaic vloer in de hal. Heel veel wit(te vloeren, marmer, wanden en styling) en blank hout. En een picobello styling door Sumeyye. Appartementen waar je stuk voor stuk zo in wilt trekken. Voor een weekend of altijd.

De appartementen zijn te huur voor een overnachting of fotoshoot. Je even een paar dagen voordoen dat je in een mooi gestyled en opgeruimd huis woont in het fijne Antwerpse. Mocht je nu geïnspireerd raken door al dat moois in de appartementen, enkele van de meubels maakten het stel zelf. En deze verkopen ze ook. Een simplistisch daybed, een side table, een salontafel en een knappe wall rack. Willen we! Nu de verbouwing tot een einde lijkt te komen, zijn we benieuwd wat Sumeyye weer gaat aanpakken. Nog een appartement of iets heel anders?

Je boekt Boho Lofts en bekijkt de meubels via de website.