2 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Crisp Sheets

2 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Crisp Sheets

Soms zie je op social media iets voorbij komen en ben je verloren: Gaat. Niet. Meer. Uit. Je. Hoofd. Dat heb ik dus as we speak met de nieuwe lakens van het Amsterdamse merk Crisp Sheets. Die nieuwe, donkerblauwe, met ruffelrand van hierboven om precies te zijn. Jajaja, ik hóór je denken... Die bloggers krijgen toch altijd van alles gratis? Nou, heus niet hoor. En helemaal terecht ook. Ondergetekende heeft voor drie (dat wil zeggen: drie van Crisp Sheets) van haar inmiddels vrij imposante dekbeddenovertreksets gewoon keurig afgerekend - nogmaals: dat is niets bijzonders. Wat op zich wel enigszins opmerkelijk is, is dat die imposante collectie inmiddels het formaat van mijn kaasplankenverslaving aan begint te nemen (oeps)...

Barts-Boekje- crisp sheets pink

Daarover gesproken: iemand vroeg me pas waar die verslaving vandaan komt... Simpel: dat is begonnen in mijn studententijd in een kamertje waar geen plaats was voor een tafel én een salontafel én een bureau. Of een extra zitje. Een kartonnen doos/ kratje/ poef mét kaasplank (en eventueel een kussen) = een pracht van een tafeltje of extra zitje (dat laatste dan niet op een oude doos, wel met kussen). En de rest van de tijd staan de planken prima tegen de muur.

Hetzelfde heb ik dus met dekbedovertreksets (of is het -setten?): je kamer knapt er meteen vanop en de rest van de tijd liggen ze zo knap opgestapeld in een glazen kastje. En nu wil is er dus weer één die ik wil. Moet. Echt. Want dan is mijn verzameling heus compleet. Echt. Even wachten nog... Eerst de belastingdienst, daarna zijn jullie weer aan de beurt, lieve Crisp Sheet-ers.

Wist je overigens dat er ook een mini-collectie is? Dat lees je hier: mini Crisp Sheet collectie