23 maart 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Hotel Magique

23 maart 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Hotel Magique

Bart Bouwt staat er tegenwoordig bovenaan deze site. Goed gezien. Dat zit zo: yours truly (en de echtgenoot) kochten een huis dat VOLLEDIG op de schop moest en dat - het is bijna nieuwbouw - dus ook weer helemaal opgebouwd en ingericht moet worden. En dus verschoof het interessegebied van 'eten, drinken, reizen' enigszins naar 'interieur'. Enigszins, want we pleiten hier op Barts Boekje geen keiharde foodrecensenten te zijn. Neen. We kijken namelijk ook altijd of het ergens A) gezellig is en B) of het er kneiterjeknap uitziet. Ziet u? Helemaal niet zo vergezocht dus, die interieurliefde. Die was er altijd al, je had het misschien alleen niet door.

Waar gaat dat heen? Naar één van die grote liefdes die ALTIJD kan, want een plekje aan de muur, op de schouw of gewoon losjes op de grond heb je altijd wel over, toch? Mooi. Dan kun je daar een pareltje van Hotel Magique kwijt, het illustratielabel van Milou Neelen (die ook de illustraties van het boek Little Escapes verzorgde, dat terzijde). Milou verkaste dan wel naar Bali, Hotel Magique wordt nog altijd gewoon vanuit Nederland verstuurd. Bovendien is er as we speak een nieuwe, yummie-om-te-smullen Hotel Magique serie uit: 'Love, peace and Magique'. We can all use some love, peace and magique so we continued our positive vibes, sprinkled some French quote and abstract details on top, and of course added a whole lot of magique.

Zo, zeg daar maar eens nee tegen. Aan het eind van deze week staat de serie online. O, en wil je meer Milou in huis: binnenkort komt het resultaat van haar samenwerking met Sissyboy naar buiten! Je wil het.