Nederland2 september 2020, door Imara Milatz

Kalter & Kalter: verkoopstyling zoals je ‘m nog niet kende (en ja, dit werkt dus écht)

Nederland, 2 september 2020, door Imara Milatz

Kalter & Kalter: verkoopstyling zoals je ‘m nog niet kende (en ja, dit werkt dus écht)

Hé! Jij daar! Je zou maar nét op zoek zijn naar een nieuw huis en je huidige stekkie voor een flinke som willen verkopen? Want wie wil dat niet... Non? Oui? Spreken we je op het exacte moment aan? Snappen we, want 'crisis' of niet: de huizenmarkt in nog altijd meer dan booming.

Mocht je er nu (ook) middenin zitten, dan hebben we een flinke toptip voor je (we zijn zelf nogal enthousiast over): Kalter & Kalter - onthoud die naam - een echte specialist op het gebied van verkoopstyling en ze weten daarmee precies wat er nodig is om het juiste 'thuis'-gevoel te creëren om een woning razendsnel te verhuren of te verkopen. Je herkent je eigen huis (bijna) niet terug nadat de Kaltertjes langs zijn geweest. Eerlijk is eerlijk: niets is lastiger om door een bestaande inrichting heen te kijken, laat staan een lege woning zelf in te delen dus driewerf hoera als mensen met verstand van zaken dat voor je regelen. Drie keer knipperen en je huis is verkocht. Echt waar. Wij, als suckers voor een knap ingericht huis, trapten er tenminste meteen in.

Kalter & Kalter

Kalter & Kalter

Kalter & Kalter is sinds een aantal jaren de naam van het bedrijf van de gezusters Olde Kalter.
Precies, vandaar die naam. Beide dames hebben een gezonde obsessie voor interieur. Dat stopten ze voorheen in hun eigen bnb-bedrijf, waarbij ze honderden (expat)woningen van binnen zagen en inrichtten voor de verhuur.  Sinds 2018 stoppen ze hun creatieve ontdekkingen op het gebied van interieur in het verkoopklaar maken van huizen, tot in de piepkleinste details.
Check maar eens hun uit zijn voegende klappende portfolio on the gram!

Hoe dat in zijn werk gaat? Simpel. Althans: voor jou want jij hoeft niks meer te doen. De dames van Kalter & Kalter vertrekken na een kleine keuring  van de huidige ruimte naar hun eigen loods waar ze letterlijk alles uit de kast halen (van banken tot aan waxinelichthouders) en met zich meesleuren om je huidige huis op zijn kop te zetten. Op deze manier is het mogelijk om
iedere woning al binnen 1 dag (en tegen een vast tarief) verkoopklaar te maken voor de juiste doelgroep.

Mocht je nou, als bezichtiger óók verliefd worden op het interieur? Dubbelfeest. Als nieuwe koper van het verse nieuwe huis, kun je ervoor kiezen om al het meubilair over te nemen! Zo kan de verkopende partij een totaalpakket aanbieden en blijft de door Kalter & Kalter samengestelde collectie meubels en accessoires up-to-date. Zo ziet ieder huis er anders uit! Nemen de nieuwe kopers het niet over? Dan wordt de showroom online aangeboden voor iedereen. (Dus toch, zit er ook nog iets leuks aan het verhaal voor ons: de niet-verhuizers). Ook is zo’n kant en klaar
interieur hartstikke handig als je een huurwoning in moet richten! Enne, wat je eigenlijk ook moet weten: de verkoopstyling van Kalter & Kalter levert meteen een hogere verkoop of
verhuurprijs op. Is zo.

Mocht jij, net als wij, bijzonder onder de indruk zijn van de omtover skills van Kalter & Kalter? Naast verkoopstyling met meubelverhuur is er ook van alles mogelijk op het gebied van je eigen interieur. Dus lig jij niet op één lijn qua stijl met je wederhelft? Net zoals in bekende televisieprogramma’s helpen de gezusters jou met het creëren van een stijl waar iedereen blij van wordt. Hierbij nemen ze alles uit handen: ze stellen de indeling samen, bepalen de kleur en zoeken alle meubels en accessoires voor je uit. Niet met je kop op tv, maar wel hetzelfde idee!

 

Binnengluren hoe het er dan uit komt te zien? Zo’n ingericht huis door Kalter & Kalter? Eén klik hier, en je bewondert alle door Kalter & Kalter gestylede woningen. Bekijk Kalter & Kalter zelf maar eens met eigen ogen.

Naast verkoopstyling met meubelverhuur is er ook van alles mogelijk op het gebied van huur-, recreatie- en particuliere woningen met permanente meubels geselecteerd door Kalter & Kalter. Hetzelfde geld voor volledige kantoren, daar draaien de zussen hun handen niet voor om, zodat iedere werkruimte weer een visitekaartje wordt voor het bedrijf.

Kalter & Kalter