2 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: IKEA x HAY NU te koop

2 oktober 2017, door Maartje

Bart Bouwt: IKEA x HAY NU te koop

Wie van huizen/ wonen/ design/ inrichten etc etc houdt, kán het niet gemist hebben: Scandinavische interieur-allemansvriend IKEA en designlieveling HAY hebben een samenwerking opgezet waarbij de ontwerpers van HAY een dijk van een betaalbare collectie voor IKEA heeft ontworpen. Wat wil een mens nog meer? Nauwelijks iets dus. De eenvoud, functionaliteit en esthetiek van HAY in een collectie van IKEA: dat klinkt als een geweldige combi en dat is het ook. Kiek maar.

Barts-Boekje-ikea x HAY 1

Dat nieuws zong dus al een tijdje, er was ook beeld maar nu... Nu kun je de collectie ook daadwerkelijk gaan scoren! En dat is pas écht goed noeuws. Onze favorieten? Uiteraard de HAY x IKEA tas, de welbekende, reuze praktische blauwe of gele jongen in een aantrekkelijk(er) jasje. Plus de superstrakke ultradunne bureaulamp óf vloerlamp die je hier onder ziet.

Barts-Boekje-Ikea x HAY 2

Hoewel we de stapelstoelen én de love seat in retro look ook 1,2,3 in willen gaan slaan. Net als de minimalistische slaapbank. Afijn: alles fijn bij IKEA. Mocht je aan het googlen slaan voor meer beeld: de collectie heet de YPPERLIG-collectie. Weet je dat ook weer. Online shoppen (maar dat is lang niet alles) kan ook en doe je hier: Ikea Ypperlig

Barts-Boekje-Ikea x Hay_edited-1