6 november 2017, door Maartje

Bart Bouwt: MADE.com Pop-Up

6 november 2017, door Maartje

Bart Bouwt: MADE.com Pop-Up

Die comfy bank in de perfecte kleur groen in onze (leef)keuken? MADE.com. Dat kleurige kleed op de vloer? MADE.com. Die ladekast met goudkleurige laden? MADE.com. Afijn, u snapt: hier in huis mogen we graag bij MADE.com shoppen voor in datzelfde huis. Om de eenvoudige reden dat het aanbod enorm is, en enorm van nu. Bovendien schuwt MADE.com geen kleur (prachtig, al die serene Scandinavische huizen maar ik krijg het niet voor elkaar) én zijn de items gewoon hartstikke betaalbaar - prettig ook wanneer je, zoals ondergetekende, meestal na een jaar weer wat nieuws wil. Het moge duidelijk zijn: love the concept, love the brand, love the stuff. 

Barts-Boekje- Made.comAlleen één 'dingetje': ik wil, en volgens mij velen met mij, spullen in huis, nog meer dan kleding, toch even gezien hebben. Kleding haal je op bij de buren als je niet thuis bent en is het niks, dan prop je een en ander weer in een plastic zak en stuur je alles retour. Maar een bank of een kast? Gedoe. En toch is dit digitale bestelsysteem dé manier waarop MADE.com zijn prijzen zo laag kan houden. Impasse. Hoewel: nog geen jaar geleden opende aan het (tegenwoordig prachtige en comfortabele) Rokin de eerste showroom van MADE.com in Amsterdam waar je nog altijd (in de zaak of weer thuis) digitaal besteld, maar waar (hallo giga-oppervlak!) wel mooi Heel Erg Veel items staan uitgestald. Een hit, uiteraard. En dus popt MADE.com tegenwoordig met kleinere outlets van de Amsterdamse showroom up op verschillende locaties. Zoals op dit moment (nu nu nu) op Station Utrecht Centraal. Kan niet missen.

Barts-Boekje-made.com utrecht

Het merk richtte een tijdelijk winkel waar treinreizend volk zijn hart op kan halen: een aantal van de beste items staan hier uitgestald om te bevoelen, te bezitten, te besnuffelen en te beliggen. Maar het wordt beter nog: wip binnen, schrijf je in voor de nieuwsbrief en win voor maar liefst 1500,- euro aan spullen! Dat is, om in MADE.com termen te spreken, je halve inboedel. Wil je. Trust me. 

Win je toch nooit (ik ook niet maar hé, niet geschoten is sowieso mis)? Geen paniek! We mogen 30 euro korting geven op alle bestellingen boven de 300 euro - scheelt toch weer! Het enige dat je hoeft te doen is bij uitchecken op de site MADEBYBARTSBOEKJE en te vullen. En dat doe je hier: Made.com webshop 

MADE.com Pop-Up Utrecht Centraal - nog tot 12 november 2018