15 maart 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Riad Interior

15 maart 2017, door Maartje

Bart Bouwt: Riad Interior

Wij hier bij Bart Bouwt HQ kunnen geen, maar echt géén genoeg krijgen van het ingetogen Marokkaanse design. Lees: Beni Ouarain vloerkleden bovenal, die prachtige witte kleden met zwart motief. Of die kleden maar dan met een dieprood motief, ook al zo mooi. Het hele huis mag er mee vol. O, en als we dan toch bezig zijn: ook graag zo'n gigantisch kleed met pompoms aan het einde voor op bed graag, dankuwel.

barts-boekje-riad interior

En dat wil je natuurlijk weten waar je die halen moet. Weten we: Riad Interior is het antwoord. De club reist een aantal keer paar jaar naar Marokko om daar de kleden, kussens, poefen, keramiek, rieten manden, schalen en wat niet meer aan beeldschoon Marokaans handwerk eigenhandig uit te kiezen, en verscheept ook alles zelf naar Nederland. Op deze manier kunnen de prijzen klein blijven, en dat vinden wij dan weer leuk.

barts-boekje-riad interior 3

Bestellen doe je eenvoudig online, kind kan de was doen, maar check vooral ook de instagrampagina van Riad Interior: daar posten en reposten ze regelmatig kiekjes van tevreden klanten, hun inkoopreizen en van hun eigen HQ - smullen. Bestellen en meer lezen doe je hier: Riad Interior

beelden via Riad Interior Instagram