14 juni 2021, door Maartje

Barts Bingo: win een overnachting bij Pillow Hotels

14 juni 2021, door Maartje

Barts Bingo: win een overnachting bij Pillow Hotels

We kicken onze Barts Bingo week, die trouwens volledig in het teken van Vaderdag staat, af met wel een héle leuke: een overnachting bij één van de locaties van het Nederlandse Pillows Hotel! Say no more. Heerlijk, die charmante en unieke plekken die je een home far away from home gevoel geven. Vandaar dat we door het dolle heen zijn met de prijs van deze bingoprijs. Zeg nou eerlijk: wie wil er nou niet verblijven in één van de Pillow Hotels samen met hun vader, opa of de man van je leven? Precies. Nieuwsgierig? Als je wilt weten hoe en wat je precies kunt winnen, lees dan even mee.
(en lees hier alvast ook even alles over een van onze favoriete Pillows locaties: Pillows Hotel Château De Raay in Baarlo)

Wat je winnen kunt?

Wat je winnen kunt?

Het leuke aan de zeven Pillow Hotels is dat ze er in allerlei verschillende soorten en maten zijn. De hotelketen bestaat uit vier Pillow genres: city hotels, charme hotels, luxe boutique hotels en grand boutique hotels. Met allemaal hetzelfde gevoel van comfort, charme en inspiratie, maar toch unlike any other door de unieke locatie. Want je vindt de hotels op het platteland of juist in de bruisende stad. Enne… De hotels hebben allemaal een eigen stijl én een kenmerkend restaurant. Bonuspunten dat je ook nog eens op je wenken wordt bediend. Oh, en mocht je bij Bartventskalender van afgelopen december nou net de plank misgeslagen hebben, dan is dit misschien de uitgelezen kans om wel die prijs te pakken!

 

Ben jij toe aan een ander decor dan je woonkamer aan een reis die verder gaat dan de lokale supermarkt? Bartsboekje en Pillows Hotels geven een luxe overnachting weg voor twee personen inclusief ontbijt. Wil jij kans maken op dit heerlijke weekend weg? Meld je dan aan voor Barts Bingo en je hoort voor Vaderdag of je gewonnen hebt (wat helpt is @pillowshotels op Instagram volgen).