Nederland, Noordwijk19 maart 2021, door Anne Abendroth

Adult Only Staycation: Villa de Duinen in Noordwijk

Nederland, Noordwijk, 19 maart 2021, door Anne Abendroth

Adult Only Staycation: Villa de Duinen in Noordwijk

We jubelden hier al veel vaker over de super leuke strandtenten die Noordwijk rijk is, zoals Tulum en Nomade Beach House. Maar nu is het dan toch echt tijd voor iets anders. Wat is er leuker dan een een historisch stekkie waar je lekker kunt eten én ook nog eens kunt overnachten? Niets. Goh en de naam tja... Villa de Duinen (in Noordwijk) verklapt het dus al: in het oh zo mooie Noordwijk verschuilt zich de heuse adults-only middenin de duinen van Noordwijk. Big shocker! Villa de Duinen, here we come.

Villa de Duinen

Villa de Duinen

De Villa is gebouwd in 1902 en is kort geleden volledig gerenoveerd. En als we zeggen compleet gerenoveerd, dan bedoelen we ook écht compleet gerenoveerd. Een villa met een en al luxe, en toegegeven daar zijn wij niet vies van hoor! Het is oprecht één van de meest bijzondere plekken in Noordwijk en dat zeggen we niet zo snel, want Noordwijk kent zoveel leuks. Het hotel ligt ook nog eens op loopafstand van het strand. Een heerlijke plek om uit te waaien met je vriend(in)/partner/ietwat oudere kids (12+) en om eens lekker te ontspannen. Lekker wel hoor, een hotel met even geen krijsend kroost en gillende baby’s. Naast overnachten kun je hier ook ontbijten/lunchen/dineren. Franse cuisine meets her Asian twin, ha! En laat de keuken van de Villa nou net een van de beste restaurants van Noordwijk zijn. Vinden wij.

Binnen is het très chique en stijlvol ingericht waardoor het hotel warm en uitnodigend aanvoelt. In de zomer kun je hier heerlijk vertoeven op het terras met een lekker wijntje en lunch of diner.

De Villa heeft maar liefst elf supermooie luxe slaapkamers die de toon voor je verblijf zetten. Elke kamer heeft comfortabele Nilson bedden, een luxe moderne badkamer met douche en/of bad en super lekkere verzorgingsproducten van Spa Collection. En als dikke vette bonus is entree tot de faciliteiten van Azzurro Wellness aan de overkant van het hotel inbegrepen bij de kamerprijs (zeker een aanrader als dit weer kan corona-wise). De standaard kamer is een kamer met een queensize bed en een moderne badkamer met douche. De deluxe kamer is een comfortabele kamer met een kingsize bed, moderne badkamer met douche/bad en een balkon. De superior kamer heeft een kingsize bed, moderne badkamer met douche en/of bad, balkon of veranda balkon en een luxe sofa bedbank, waardoor deze kamer ook geschikt is voor families met twee kids vanaf twaalf jaar.

 

Bij Villa de Duinen kun je ook vergaderen of een zakelijke lunch/diner bestellen. En goed nieuws! De villa verzorgt ook een sociaal programma dat je als pauze tijdens de vergadering kunt gebruiken (want het kan er soms hard aan toe gaan en dat weten we), zoals sportieve programma’s op het strand, golfclinics, yogasessies, (strand)wandelingen eventueel met gids en een mini wijncursus.

Villa de Duinen

Als je niet kunt wachten om hier te gaan eten, dan hebben we goed nieuws: de Villa komt nu ook aan huis! De Villa verzorgt ook heuse borrelboxen en je kunt van pastagerechten tot culinaire 3/4/5/-gangen menu’s bestellen.

Hi Amsterdammers! Op zoek naar een staycation in Amsterdam klik dan hier.

Hi Hagenezen! Op zoek naar een staycation in Den Haag klik dan hier.