Frankrijk, Parijs7 juni 2021, door Anne Abendroth

Ah oui, bonjour Saint James Paris

Frankrijk, Parijs, 7 juni 2021, door Anne Abendroth

Ah oui, bonjour Saint James Paris

We doen hier achter de schermen weer een vreugdedansje, want Bart heeft weer een leuk adres gevonden in The City of Love aka Parijs. Man, oh man, we staan te popelen om naar deze schoonheid van een hotel af te reizen. De naam? Saint James Paris. Het hotel wordt as we speak onder handen genomen door Laura Gonzalez en heropent met maar liefst vijftig kamers en bijbehorende suites, een restaurant, bar-bibliotheek (hoe tof!), een spa en nieuw ontworpen tuinen. De heropening staat gepland op 1 juli 2021.

Is Saint James Paris vol of zoek je gewoon iets anders? Dan komt Bart to the rescue en hebben we een heerlijk lijstje met fijne hotels in Parijs.

Oh en dit zijn de plekken waar we sowieso naartoe willen als we weer gaan.

Saint James Paris

Saint James Paris

Het hotel huist op het eerste vliegveld van Parijs in een neoklassieke residentie. Wat dacht je van overnachten in een hotel zo groot als een half kasteel? Sounds interesting. Het Saint James is een oase van rust in hartje Parijs. Je vindt het vlakbij de Arc de Triomph en de Trocadéro. Het leuke aan dit hotel is dat het unlike any other is – het is het enige kasteelhotel in de stad. We smullen vooral van de printclashes in het hotel en het anders dan anders kleurgebruik: inspirerend wel! O, en ook Palais des Congrès, het Museum of Modern Art en de Louis Vuitton Foundation liggen op loopafstand. Voor nu kunnen we dus met zekerheid stellen – à très bientôt

Saint James Paris

In de stad van de liefde eet je op deze fijne plekken.

Uit logeren bij je artistieke tante in Parijs? Hotel Particulier Montmartre is the place to be.