17 juni 2021, door Anne Abendroth

Barts Bingo: win een vaderdagpakket in de kakelverse spa van Rituals (Amsterdam) t.w.v. 75,-

17 juni 2021, door Anne Abendroth

Barts Bingo: win een vaderdagpakket in de kakelverse spa van Rituals (Amsterdam) t.w.v. 75,-

En toen was het dag vier van onze Barts Bingo week; time flies when you're having fun! Vandaag in de prijzenpot een lekker pakket om vader, opa, liefje of goede vriend te verwennen met dank aan Rituals. Je weet wel, dat hele fijne merk met niets dan lekker spul, óók voor mannen. Nieuwsgierig geworden wat je precies kunt winnen? Lees dan even verder.

 

(en lees hier meer over het nieuws House of Rituals mét het inpandige restaurant Rouhi in hartje Amsterdam).

House of Rituals

House of Rituals

Dol op Rituals – dat schuiven we niet onder stoelen of banken. Sterker nog, Rituals is altijd al onze redding geweest als we even niet meer wisten wat we cadeau moesten geven aan onze schoonmoeder, vriendin of die ene leuke collega. Maar ook als we iets moesten geven aan manlief. Want Rituals is één van de weinige merken met echt lekkere en goede producten voor de mannen. Dik pluspunt dat Rituals zijn eerste flagship store in hartje Amsterdam heeft geopend. De winkel-plus-extra heet – surprise surpise – House of Rituals. Dat extra zit hem in de ‘city’ spa en een heuse ‘mind‘ spa die je op de derde en vierde verdieping van de store tegenkomt. Hier kun je écht tot rust en tot jezelf te komen. Trust us. En daarom zijn we door het dolle heen met de Vaderdag geïnspireerde pakketten die we mogen weggeven – de Samurai Facial Deluxe, bam! Terwijl de vent lekker ligt te wellnessen, kun je zelf nog wat zeepjes, lotions en ander fijns scoren in de flagship store. Als dat geen win-win is.

 

Wat kun je precies winnen?

Wat kun je precies winnen?

De Samurai Facial Deluxe is een een fijne wellness treatment bij de body spa in House of Rituals. Tijd om de vaders, opa’s, liefjes of goede vrienden in de watten te leggen.. Wat ze kunnen verwachten? Een analyse van de huid, dieptereiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, collageen lichttherapie van 15 minuten (waardoor rimpels zichtbaar minder worden) en om de huid tot rust te laten komen een hydraterende booster.

Bartsboekje en Rituals geven de Samurai Facial Deluxe behandeling van 60 minuten weg om die man van je leven eens lekker in het zonnetje te zetten. Wil jij kans maken op dit cadeau? We geven 3 stuks weg! Meld je dan aan voor Barts Bingo en je hoort op tijd voor Vaderdag of je gewonnen hebt (wat helpt is @ritualscosmetics op Instagram volgen). Winnaars kunnen de prijs boeken in de Spa.